Panel de acciones

Los registros se han cerrado

Gràcies per la teva confirmació d'assistència. En breu rebràs un correu electrònic amb el resum de la teva reserva. Recorda que a través del teu correu de confirmació podràs modificar la teva reserva en el cas de que fos necessari canviar el nombre o les dades dels assistents o de que no poguessis acudir finalment a la cita. Moltes gràcies.

AMB PREVENCIÓ, MILLOR: assessorament jurídic en la malaltia d’Alzheimer

Cuándo y dónde

Fecha y hora

Ubicación

Col·legi de Notaris de Catalunya Notariat 2-4 08001 Barcelona Spain

Mapa y direcciones

Cómo llegar

Descripción

L’ASSESSORAMENT JURÍDIC AL VOLTANT DE LA MALALTIA D’ALZHEIMER ÉS EL TEU DRET I ÉS CLAU PER GARANTIR:

  • la dignitat
  • el benestar
  • els drets del malalt i l’entorn
  • la sostenibilitat econòmica del malalt i de les persones que fan el rol de cuidador

La Fundació Pasqual Maragall i el Col·legi de Notaris de Catalunya volem ajudar-te a que prenguis les teves decisions tranquil, volem que sàpigues les diferents fórmules legals que existeixen, els professionals que poden ajudar-te i el cost que té aquest assessorament.

Parlarem de com pots organitzar els teus temes legals per si un dia futur tens Alzheimer i també t'ajudarem a gestionar la presa de decisions que afecten un malalt que ja no pot prendre decisions per si mateix. T'hi esperem.

PREGUNTES FREQÜENTS

LA XERRADA ÉS GRATUÏTA? QUANTES ENTRADES PUC RESERVAR?

Aquesta xerrada és gratuïta, cada persona pot reservar un màxim de 3 entrades. Si desitges acudir amb més gent, pots fer un segon registre.

HE D'IMPRIMIR LA MEVA ENTRADA?

No cal que imprimeixis la teva entrada. Sí serà necessari que t'identifiquis a l'entrada. Les localitats no estan numerades, de manera que podràs seure on vulguis, per ordre d'arribada.

PUC CANCEL·LAR O MODIFICAR LA MEVA RESERVA?

Sí, un cop feta la teva reserva rebràs un correu electrònic des de la plataforma Eventbrite amb totes les dades que has de tenir presents. A través d'aquest correu, podràs cancel·lar o modificar la teva reserva (sempre d'acord amb la disponibilitat de places que quedi en el moment de fer el canvi). Si per qualsevol motiu no pots assistir o finalment necessitaràs menys entrades de les que vas reservar, et preguem que modifiquis la teva reserva. Així ens ajudaràs a portar un control de l'aforament i a garantir que ningú es queda fora de forma innecessària.

LA MEVA ENTRADA ÉS TRANSFERIBLE?

No, la teva entrada és nominal i intransferible. Si vols transferir-la, hauràs de canviar les dades de la teva reserva i posar el nom de la persona interessada a venir.

L'AUDITORI ESTÀ CONDICIONAT A LES NECESSITATS D'UNA PERSONA AMB DISCAPACITAT O MOBILITAT REDUÏDA?

Sí, l’auditori disposa d'espais adaptats per a persones amb problemes de mobilitat.

PROBLEMES PER RESERVAR LA TEVA PLAÇA?

Si tens problemes amb el teu registre o tens alguna pregunta més, pots posar-te en contacte amb nosaltres al 93 316 09 90.