Gratis

“Building resilience in young people”

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

CaixaForum Barcelona

6-8 Avinguda de Francesc Ferrer i Guàrdia

08038 Barcelona

Spain

Ver mapa

Descripción del evento

Descripción

El dimecres 5 d'abril a les 18.30h el Caixaforum de Barcelona acollirà la conferencia “Building resilience in young people” a càrrec de la Psicòloga en Educació Tina Rae.

Tina Rae, professora i doctora per la Universitat de East London, és especialista en trastorns socials, emocionals i de comportament i autora de nombrosos llibres i articles acadèmics. Els més de trenta anys d'experiència com a terapeuta i la seva investigació en l'avaluació de nens i joves pel que fa a les dificultats d'aprenentatge, al benestar emocional i la relació amb els cuidadors i professors, la porten a parlar i a formar a educadors de tot el món.

El terme resiliència -del llatí ‘resilio’ (saltar)- és un procés dinàmic pel qual la persona és capaç de recuperar-se i fer front a la diversitat. Amb la conferència Building resilience in young people, la vicepresidenta de SEBDA (Social, emotional & behavioural difficulties association), busca “crear una ‘caixa d'eines’ per a professionals i pares, perquè puguin fomentar, construir i mantenir als joves resistents, equilibrats i optimistes”.


Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

CaixaForum Barcelona

6-8 Avinguda de Francesc Ferrer i Guàrdia

08038 Barcelona

Spain

Ver mapa

Guarda este evento

Evento guardado