Gratis

Diàlegs 'Disseny, Comerç i Restauració': BICNIC

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Bicnic

C/ Girona, 68

Barcelona

Spain

Ver mapa

Descripción del evento

Descripción

Diàleg entre Narcís Font, arquitecte, Oriol Armengou i Ferran Mitjans, dissenyadors (Toormix) i el xef Víctor Ferrer

BCD Barcelona Centre de Disseny, amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, organitza la segona edició dels ‘Diàlegs Disseny, Comerç i Restauració’, unes sessions per donar a conèixer casos d’èxit de comerç minorista i de restauració on el disseny ha tingut un paper rellevant en la seva creació o transformació.

Participaran en aquests diàlegs els responsables dels establiments i els dissenyadors i/o arquitectes que han intervingut en la concepció d’aquests nous espais comercials o gastronòmics. Com s’ha gestat el projecte, quin paper ha tingut el disseny, quines innovacions s’han incorporat, quines estratègies s’han treballat al voltant de l’usuari, com ha estat la relació client - professional...

Tots aquests casos formen part del “Barcelona Design Tour”, una app de referència que selecciona els millors indrets de la ciutat i que ajuden a entendre per què Barcelona s’ha convertit en una de les capitals mundials del disseny.

En aquest cas, et convidem a descobrir el cas de la Bícnic de la mà de Narcís Font, arquitecte, i Oriol Armengou i Ferran Mitjans, dissenyadors (Toormix) i el xef Víctor Ferrer.

Com si sortissis a fer un pícnic a la muntanya però sense moure’t de Barcelona. Això és el que proposen conceptualment a Bícnic l’equip de gastro-bar Betlem, liderat pel xef Víctor Ferre, i el de Toormix, l’estudi de disseny creat per Ferran Mitjans i Oriol Armengou. Tots dos equips són els responsables d’aquesta idea que va néixer com un projecte centrat en un foodtruck i que va acabar desembocant en aquest espai físic en què es marida la gastronomia i el disseny. No hi ha res a l’atzar, tot està mil·limètricament pensat: des del vestuari, la vaixella, la coberteria o l’emplatat, fins a com s’expliquen els plats i els audiovisuals que es projecten. La decoració de l’espai, signada per l’arquitecte Narcís Font de l’estudi Backyard BCN amb el suport creatiu de Toormix, és una al·legoria d’un viatge que va des de la ciutat fins a la recreació d’un bosc on fer el pícnic.

Data: 27 de novembre de 18.30 h a 19.15 h
Lloc: Bícnic (c/. Girona, 68)

Consulta i inscriu-te als altres tres Diàlegs Disseny, Comerç & Restauració!
Diálogo entre Narcís Font, arquitecto, Oriol Armengou y Ferran Mitjans, diseñadores (Toormix) y el chef Víctor Ferrer

BCD Barcelona Centro de Diseño, con el apoyo del Ayuntamiento de Barcelona, organiza la segunda edición de los ‘Diálogos Diseño, Comercio y Restauración’, unas sesiones para dar a conocer casos de éxito de comercio minorista y de restauración donde el diseño ha tenido un papel relevante en su creación o transformación.

Participarán en estos diálogos los responsables de los establecimientos y los diseñadores y/o arquitectos que han intervenido en la concepción de estos nuevos espacios comerciales o gastronómicos. Cómo se ha gestado el proyecto, qué papel ha tenido el diseño, qué innovaciones se han incorporado, qué estrategias se han trabajado alrededor del usuario, cómo ha sido la relación cliente - profesional...

Todos estos casos forman parte del “Barcelona Design Tour”, una app de referencia que selecciona los mejores lugares de la ciudad y que ayudan a entender por qué Barcelona se ha convertido en una de las capitales mundiales del diseño.

En este caso, te invitamos a conocer el caso de Bícnic de la mano de Narcís Font, arquitecto, Oriol Armengou y Ferran Mitjans (Toormix), diseñadores y el chef Víctor Ferrer.

Cómo si salieras a hacer un picnic a la montaña pero sin moverte de Barcelona. Esto es el que proponen conceptualmente a Bícnic el equipo de gastro-bar Betlem, liderado por el chef Víctor Ferrer, y el de Toormix, el estudio de diseño creado por Ferran Mitjans y Oriol Armengou. Los dos equipos son los responsables de esta idea que nació como un proyecto centrado en un foodtruck y que acabó desembocando en este espacio físico en que se marida la gastronomía y el diseño. No hay nada al azar, todo está milimétricamente pensado: desde el vestuario, la vajilla, la cubertería o la emplatado, hasta cómo se explican los platos y los audiovisuales que se proyectan. La decoración del espacio, firmada por el arquitecto Narcís Font del estudio Backyard BCN con el apoyo creativo de Toormix, es una alegoría de un viaje que va desde la ciudad hasta la recreación de un bosque donde hacer el picnic.

Fecha: 27 de novembre de 18.30 h a 19.15 h
Lugar: Bícnic (c/. Girona, 68)

¡Consulta e inscríbete a los otros tres 'Diálogos Diseño, Comercio & Restauración!


Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Bicnic

C/ Girona, 68

Barcelona

Spain

Ver mapa

Guarda este evento

Evento guardado