Gratis

Diàlegs 'Disseny, Comerç i Restauració': OhBO Organic Cafè

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

OhBo Organic Cafè

c/. Dr. Fleming, 15

Barcelona

Spain

Ver mapa

Descripción del evento

Descripción

Diàleg entre Anton Brufau, propietari d’OhBO Organic, i Isabel López Vilalta, interiorista

BCD Barcelona Centre de Disseny, amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, organitza la segona edició dels ‘Diàlegs Disseny, Comerç i Restauració’, unes sessions per donar a conèixer casos d’èxit de comerç minorista i de restauració on el disseny ha tingut un paper rellevant en la seva creació o transformació.

Participaran en aquests diàlegs els responsables dels establiments i els dissenyadors i/o arquitectes que han intervingut en la concepció d’aquests nous espais comercials o gastronòmics. Com s’ha gestat el projecte, quin paper ha tingut el disseny, quines innovacions s’han incorporat, quines estratègies s’han treballat al voltant de l’usuari, com ha estat la relació client - professional...

Tots aquests casos formen part del “Barcelona Design Tour”, una app de referència que selecciona els millors indrets de la ciutat i que ajuden a entendre per què Barcelona s’ha convertit en una de les capitals mundials del disseny.

En aquest cas, et convidem a descobrir el cas d'OhBO Organic Café de la mà d'Anton Brufau, propietari d’OhBO Organic, i Isabel López Vilalta, interiorista.

OhBo Organic Cafè és tot un paradís del slow food. Un espai sense colorants ni conservants que ofereix una carta a base de productes orgànics, ecològics i de proximitat i una cuina sana i equilibrada. Per aconseguir-ho, el seu ideòleg i propietari, Anton Brufau, s'ha envoltat dels millors professionals entre els que destaca la dissenyadora Isabel López Vilalta que ha projectat l'interiorisme de l’establiment. Per acollir aquesta proposta, s'ha optat per un projecte d’elements naturals, despullat d'artificis superflus com tot el que ofereixen. Un ambient amb un aire industrial, instal·lacions a la vista, elements recuperats i materials nobles que reconcilia l'urbà amb la naturalitat que busquen en tot el que fan.

Data: 3 de desembre de 18.30 h a 19.15 h
Lloc: OhBo Organic Cafè (c/. Dr. Fleming, 15)

Consulta i inscriu-te als altres tres Diàlegs Disseny, Comerç & Restauració!

  • RAIMA: 13 de novembre de 18.30 h a 19.15 h
  • SPLASH: 20 de novembre de 18.30 h a 19.15 h
  • BICNIC: 27 de novembre de 18.30 h a 19.15 h
Diálogo entre Anton Brufau, propietario de OhBO Organic, e Isabel López Vilalta, interiorista

BCD Barcelona Centro de Diseño, con el apoyo del Ayuntamiento de Barcelona, organiza la segunda edición de los ‘Diálogos Diseño, Comercio y Restauración’, unas sesiones para dar a conocer casos de éxito de comercio minorista y de restauración donde el diseño ha tenido un papel relevante en su creación o transformación.

Participarán en estos diálogos los responsables de los establecimientos y los diseñadores y/o arquitectos que han intervenido en la concepción de estos nuevos espacios comerciales o gastronómicos. Cómo se ha gestado el proyecto, qué papel ha tenido el diseño, qué innovaciones se han incorporado, qué estrategias se han trabajado alrededor del usuario, cómo ha sido la relación cliente - profesional...

Todos estos casos forman parte del “Barcelona Design Tour”, una app de referencia que selecciona los mejores lugares de la ciudad y que ayudan a entender por qué Barcelona se ha convertido en una de las capitales mundiales del diseño.

En este caso, te invitamos a conocer el caso de OhBO Organic Café de la mano de Anton Brufau, propietario de OhBO Organic, e Isabel López Vilalta, interiorista.

OhBo Organic Café es todo un paraíso del slow food. Un espacio sin colorantes ni conservantes que ofrece una carta en base de productos orgánicos, ecológicos y de proximidad y una cocina sana y equilibrada. Para conseguirlo, su ideólogo y propietario, Anton Brufau, se ha rodeado de los mejores profesionales entre los que destaca la diseñadora Isabel López Vilalta que ha proyectado el interiorismo del establecimiento. Para acoger esta propuesta, se ha optado por un proyecto de elementos naturales, desnudado de artificios superfluos cómo todo el que ofrecen. Un ambiente con un aire industrial, instalaciones a la vista, elementos recuperados y materiales nobles que reconcilia el urbano con la naturalidad que buscan en todo el que hacen.

Fecha: 3 de diciembre de 18.30 a 19.15 h
Lugar: OhBo Organic Cafè (c/. Dr. Fleming, 15)

¡Consulta e inscríbete a los otros tres 'Diálogos Diseño, Comercio & Restauración!

  • RAIMA: 13 de novembre de 18.30 h a 19.15 h
  • SPLASH: 20 de novembre de 18.30 h a 19.15 h
  • BICNIC: 27 de noviembre de 18.30 h a 19.15 h


Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

OhBo Organic Cafè

c/. Dr. Fleming, 15

Barcelona

Spain

Ver mapa

Guarda este evento

Evento guardado