Ventas terminadas

Diàlegs 'Disseny, Comerç i Restauració': RAIMA

Ha finalizado la venta de entradas

Los registros se han cerrado
Gràcies per inscriure't a aquesta activitat! / ¡Gracias por inscribirte a esta actividad!

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

RAIMA

C/ Comtal, 27

Barcelona

Spain

Ver mapa

Ha finalizado la venta de entradas

Los registros se han cerrado
Gràcies per inscriure't a aquesta activitat! / ¡Gracias por inscribirte a esta actividad!
Descripción del evento

Descripción

Diàleg entre Jaume Muntané, propietario de RAIMA; Núria Raja, propietària, gerent i cap de compres de Raima; Nil Muntané, director creatiu i desenvolupament de negoci de Raima, i Jorge Vidal, arquitecte

BCD Barcelona Centre de Disseny, amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, organitza la segona edició dels ‘Diàlegs Disseny, Comerç i Restauració’, unes sessions per donar a conèixer casos d’èxit de comerç minorista i de restauració on el disseny ha tingut un paper rellevant en la seva creació o transformació.

Participaran en aquests diàlegs els responsables dels establiments i els dissenyadors i/o arquitectes que han intervingut en la concepció d’aquests nous espais comercials o gastronòmics. Com s’ha gestat el projecte, quin paper ha tingut el disseny, quines innovacions s’han incorporat, quines estratègies s’han treballat al voltant de l’usuari, com ha estat la relació client - professional...

Tots aquests casos formen part del “Barcelona Design Tour”, una app de referència que selecciona els millors indrets de la ciutat i que ajuden a entendre per què Barcelona s’ha convertit en una de les capitals mundials del disseny.

En aquest cas et convidem a descobrir el cas de RAIMA de la mà de Jaume Muntané, propietari de Raima; Núria Raja, propietària, gerent i cap de compres de Raima; Nil Muntané, director creatiu i desenvolupament de negoci de Raima, i Jorge Vidal, arquitecte.

En un edifici singular del segle XIX del carrer Comtal, va néixer Raima al 1986, convertint-se en la primera papereria especialitzada a donar servei als professionals del món disseny i la més gran d'Espanya. La decisió de crear Raima, una papereria especialitzada en la qual no es venien llibres, va ser un encert que va marcar l'esperit del grup i li va permetre obrir altres botigues, com Konema. L’any 2018 Raima ha finalitzat el projecte d’ampliació de l’emblemàtic edifici on s’ubica, incrementant l’espai de 2 a 6 plantes i amb una imatge totalment renovada. (4 plantes de botiga, 1 planta polivalent per realitzar exposicions, workshops, conferencies i diferents actes i 2 terrasses amb vistes espectaculars al barri Gòtic). Avui en dia, Raima ofereix als seus clients més de 2.000 tipus de paper procedents de tot el món, així com tots els productes, accessoris i eines relacionats amb el món de la papereria i una infinitat de material d'escriptori.

Data: 13 de novembre de 18.30 h a 19.15 h
Lloc: Raima (c/. Comtal, 27)

Consulta i inscriu-te als altres tres Diàlegs Disseny, Comerç & Restauració!
Diálogo entre Jaume Muntané, propietario de RAIMA; Núria Raja, propietaria, gerente y jefe de compras de RAIMA; Nil Muntané, director creativo y desarrollo de negocio de RAIMA, y Jorge Vidal, arquitecto

BCD Barcelona Centro de Diseño, con el apoyo del Ayuntamiento de Barcelona, organiza la segunda edición de los ‘Diálogos Diseño, Comercio y Restauración’, unas sesiones para dar a conocer casos de éxito de comercio minorista y de restauración donde el diseño ha tenido un papel relevante en su creación o transformación.

Participarán en estos diálogos los responsables de los establecimientos y los diseñadores y/o arquitectos que han intervenido en la concepción de estos nuevos espacios comerciales o gastronómicos. Cómo se ha gestado el proyecto, qué papel ha tenido el diseño, qué innovaciones se han incorporado, qué estrategias se han trabajado alrededor del usuario, cómo ha sido la relación cliente - profesional...

Todos estos casos forman parte del “Barcelona Design Tour”, una app de referencia que selecciona los mejores lugares de la ciudad y que ayudan a entender por qué Barcelona se ha convertido en una de las capitales mundiales del diseño.

En este caso, te invitamos a conocer el caso de RAIMA de la mano de Jaume Muntané, propietario de Raima; Nuria Mana, propietaria, gerente y jefe de compras de RAIMA; Nil Muntané, director creativo y desarrollo de negocio de RAIMA, y Jorge Vidal, arquitecto.

En un edificio singular del siglo XVIII (iniciado al 1513) de la calle Condal, nació Raima al 1986, convirtiéndose en la primera papelería especializada a dar servicio a los profesionales del mundo diseño y la más grande de España. El año 2018 Raima ha finalizado el proyecto de ampliación del emblemático edificio donde se ubica, incrementando el espacio de 2 a 6 plantas y con una imagen totalmente renovada. (4 plantas de tienda, 1 planta polivalente y 2 terrazas con vistas a Ciutat Vella), un nuevo concepto donde el diseño, el color y la sensibilidad de los detalles crean un entorno orientado a la total satisfacción del cliente. Hoy en día, Raima ofrece a sus clientes más de 3.000 tipos de papel procedentes de todo el mundo, así como productos, accesorios y herramientas relacionados con el mundo de la papelería, una infinidad de material de escritorio.

Fecha: 13 de noviembre de 18.30 h a 19.15 h
Lugar: Raima (c/. Condal, 27)

¡Consulta e inscríbete a los otros tres 'Diálogos Diseño, Comecio & Restauración!


Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

RAIMA

C/ Comtal, 27

Barcelona

Spain

Ver mapa

Guarda este evento

Evento guardado