Gratis

Diàlegs 'Disseny, Comerç i Restauració': SPLASH Bugaderia

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Splash Bugaderia

C/ Diputació 199

Barcelona

Spain

Ver mapa

Descripción del evento

Descripción

Diàleg entre Roberto Hadoba, director gerent de Fresh (Splash), i Frederic Perers, dissenyador d’interiors

BCD Barcelona Centre de Disseny, amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, organitza la segona edició dels ‘Diàlegs Disseny, Comerç i Restauració’, unes sessions per donar a conèixer casos d’èxit de comerç minorista i de restauració on el disseny ha tingut un paper rellevant en la seva creació o transformació.

Participaran en aquests diàlegs els responsables dels establiments i els dissenyadors i/o arquitectes que han intervingut en la concepció d’aquests nous espais comercials o gastronòmics. Com s’ha gestat el projecte, quin paper ha tingut el disseny, quines innovacions s’han incorporat, quines estratègies s’han treballat al voltant de l’usuari, com ha estat la relació client - professional...

Tots aquests casos formen part del “Barcelona Design Tour”, una app de referència que selecciona els millors indrets de la ciutat i que ajuden a entendre per què Barcelona s’ha convertit en una de les capitals mundials del disseny.

En aquest cas, et convidem a descobrir el cas de la bugaderia SPLASH de la mà de Roberto Hadoba, director gerent de Fresh (Splash), i Frederic Perers, dissenyador d’interiors.

Aquesta bugaderia auto-servei inaugurada a 2012 va ser la primera d’una cadena impulsada per l’argentí Roberto Hadoba Gleizer, un emprenedor amb una dilatada experiència en el sector. En un moment en què les bugaderies d’auto-servei tenen cada cop més presència a la ciutat, la particularitat que presenta Splash és que es tracta d’alguna cosa més que una bugaderia. Aquest establiment diàfan i modern, dissenyat amb elegància minimalista, es pot llogar per realitzar tot tipus d’activitats, des de concerts de petit format fins a festes. Frederic Perers va ser l'encarregat de l'interiorisme que combina la fredor de l'acer inoxidable com a la zona de rentadores i assecadores, amb la calidesa de l’omnipresent llum ataronjada que surt d'uns panells a la paret oposada i que es reflecteix sobre el metall. Tots els elements de la bugaderia estan distribuïts perimetralment, des de les rentadores i assecadores fins als taulells on es pot plegar la roba i els bancs d'espera.

Data: 20 de novembre de 18.30 h a 19.15 h
Lloc: Splash Bugaderia (c/. Diputació, 199)

Consulta i inscriu-te als altres tres Diàlegs Disseny, Comerç & Restauració!
Diálogo entre Roberto Hadoba, director gerente de Fresh, y Frederic Perers, diseñador de interiores.

BCD Barcelona Centro de Diseño, con el apoyo del Ayuntamiento de Barcelona, organiza la segunda edición de los ‘Diálogos Diseño, Comercio y Restauración’, unas sesiones para dar a conocer casos de éxito de comercio minorista y de restauración donde el diseño ha tenido un papel relevante en su creación o transformación.

Participarán en estos diálogos los responsables de los establecimientos y los diseñadores y/o arquitectos que han intervenido en la concepción de estos nuevos espacios comerciales o gastronómicos. Cómo se ha gestado el proyecto, qué papel ha tenido el diseño, qué innovaciones se han incorporado, qué estrategias se han trabajado alrededor del usuario, cómo ha sido la relación cliente - profesional...

Todos estos casos forman parte del “Barcelona Design Tour”, una app de referencia que selecciona los mejores lugares de la ciudad y que ayudan a entender por qué Barcelona se ha convertido en una de las capitales mundiales del diseño.

En este caso, te invitamos a conocer el caso de SPLASH bugaderia de la mano de Roberto Hadoba, director gerente de Fresh (SPLASH), y Frederic Perers, diseñador de interiores.

Esta lavandería auto-servicio inaugurada a 2012 fue la primera de una cadena impulsada por el argentino Roberto Hadoba Gleizer, un emprendedor con una dilatada experiencia en el sector. En un momento en que las lavanderías de auto-servicio tienen cada vez más presencia a la ciudad, la particularidad que presenta Splash es que se trata de algo más que una lavandería. Este establecimiento diáfano y moderno, diseñado con elegancia minimalista, se puede alquilar para realizar todo tipo de actividades, desde conciertos de pequeño formato hasta fiestas. Frederic Perers fue el encargado del interiorismo que combina la frialdad del acero inoxidable como la zona de lavadoras y secadoras, con la calidez de la omnipresente luz anaranjada que sale de unos paneles a la pared opuesta y que se refleja sobre el metal. Todos los elementos de la lavandería están distribuidos perimetralmente, desde las lavadoras y secadoras hasta los azulejos donde se puede plegar la ropa y los bancos de espera.

Fecha: 20 de noviembre de 18.30 h a 19.15 h
Lugar: Splash Bugaderia (c/. Diputació, 199)

¡Consulta e inscríbete a los otros tres 'Diálogos Diseño, Comercio & Restauración!


Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Splash Bugaderia

C/ Diputació 199

Barcelona

Spain

Ver mapa

Guarda este evento

Evento guardado