Gratis

Diàlegs 'Disseny i Comerç': Cubiñá

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Cubiñá

carrer Mallorca, 291

Barcelona

Spain

Ver mapa

Descripción del evento

Descripción

Diàleg entre Edgar Cubiñá, gerent de Cubiñá; Ferran Coello, showroom manager de Cubiñá i Blai Puig, interiorista

BCD Barcelona Centre de Disseny, amb el suport de la Direcció de Comerç de l’Ajuntament de Barcelona, organitza la tercera edició dels ‘Diàlegs Disseny, Comerç’, unes sessions per donar a conèixer casos d’èxit de comerç minorista on el disseny ha tingut un paper rellevant en la seva creació o transformació.

Participaran en aquests diàlegs els responsables dels establiments i els dissenyadors i/o arquitectes que han intervingut en la concepció d’aquests nous espais comercials o gastronòmics. Com s’ha gestat el projecte, quin paper ha tingut el disseny, quines innovacions s’han incorporat, quines estratègies s’han treballat al voltant de l’usuari, com ha estat la relació client - professional...

Tots aquests casos formen part del “Barcelona Design Tour”, una app de referència que selecciona els millors indrets de la ciutat i que ajuden a entendre per què Barcelona s’ha convertit en una de les capitals mundials del disseny.

En aquest cas, et convidem a conèixer el cas de Cubiñá, una botiga de mobiliari contemporani, il·luminació i complements situada a la Casa Thomas, emblemàtic edifici modernista de Lluís Domènech i Montaner construït entre 1895 i 1898.

Cubiñá ocupa les dues plantes destinades originàriament als tallers Thomas: el soterrani i l’entresòl, que es van concebre com un sol àmbit articulat per un gran buit central i una galeria perimetral que comunica els dos nivells.

Entre 1979 i 2006, aquestes plantes van ser la seu de BD Ediciones de Diseño després que l’Studio PER, dels arquitectes Pep Bonet, Cristian Cirici, Lluís Clotet i Oscar Tusquets, va fer-ne una reforma que va guanyar el Premi FAD de Restauració 1978-79. L’any 2007 s’emprèn una nova reforma dirigida pels germans Cubiñá i portada a terme per l’estudi de C. Gelpí Arquitectes. La darrera distribució dels espais a l'interior de la botiga ha estat conduïda pel dissenyador d'interiorisme, Blai Puig.

Data: dijous, 24 d’octubre de 2019, de 19.00 a 20.00 h
Lloc: Cubiñá - Mallorca, 291

Consulta i inscriu-te als altres dos Diàlegs Disseny & Comerç!
Diálogo entre Edgar Cubiñá; Ferran Coello, showroom manager de Cubiñá iy Blai Puig, interiorista

BCD Barcelona Centro de Diseño, con el apoyo de la Dirección de Comercio del Ajuntament de Barcelona, organiza la tercera edición de los 'Diálogos Diseño & Retail', unas sesiones para dar a conocer casos de éxitos de comercio minorista donde el diseño ha tenido un papel relevante en su creación o transformación.

Participan en estos diálogos los responsables de los establecimientos y los diseñadores y/o arquitectyos que han intervenido en la concepción de estos nuevos espacios comerciales o gastronómicos. Cómo se ha gestado el proyecto, qué papel ha tenido el diseño, qué innovaciones se han incorporado, qué estrategias se han trabajado alrededor del usuario, cómo ha estado la relación cliente-profesional...

Todos estos casos forman parte del "Barcelona Design Tour", una app de referencia que selecciona lso mejores lugares de la ciudad y que ayudan a entender porqué Barcelona se ha convertido en una de las capitales mundiales del diseño.


En este caso, te invitamos a conocer el caso de Cubiñá, una tienda de mobiliario contemporáneo, iluminación y complementos situada en la Casa Thomas, emblemático edificio modernista de Lluís Domènech i Montaner construido entre 1895 y 1898.

Cubiñá ocupa las dos plantas destinadas originariamente a los talleres Thomas: el sótano y el entresuelo, que se concibieron como un solo ámbito articulado por un gran vacío central y una galería perimetral que comunica los dos niveles.
Entre 1979 y 2006, estas plantas fueron la sede de BD Ediciones de Diseño después de que el Studio PER, los arquitectos Pep Bonet, Cristian Cirici, Lluís Clotet y Oscar Tusquets, hizo una reforma que ganó el Premio FAD de restauración 1978-79. En 2007 se emprende una nueva reforma dirigida por los hermanos Cubiñá y llevada a cabo por el estudio de C. Gelpí Arquitectes. La última distribución de los espacios en el interior de la tienda ha sido conducida por el diseñador de interiorismo, Blai Puig.

Fecha: jueves, 24 de octubre de 2019, de 19.00 a 20.00 h
Lugar: Cubiñá - Mallorca, 291


¡Consulta e inscríbete a los otros dos 'Diálogos Diseño & Comercio'!


Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Cubiñá

carrer Mallorca, 291

Barcelona

Spain

Ver mapa

Guarda este evento

Evento guardado