Gratis

Diàlegs 'Disseny i Comerç': Etnia Barcelona

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Etnia Barcelona

carrer l'Espaseria, 1-3

Barcelona

Spain

Ver mapa

Descripción del evento

Descripción

Diàleg entre Carolina Fernández, retail manager d'Etnia Barcelona; Edu Pitarch, director creatiu d'Etnia Barcelona, i l'estudi de Lázaro Rosa-Violán

BCD Barcelona Centre de Disseny, amb el suport de la Direcció de Comerç de l’Ajuntament de Barcelona, organitza la tercera edició dels ‘Diàlegs Disseny, Comerç’, unes sessions per donar a conèixer casos d’èxit de comerç minorista on el disseny ha tingut un paper rellevant en la seva creació o transformació.

Participaran en aquests diàlegs els responsables dels establiments i els dissenyadors i/o arquitectes que han intervingut en la concepció d’aquests nous espais comercials o gastronòmics. Com s’ha gestat el projecte, quin paper ha tingut el disseny, quines innovacions s’han incorporat, quines estratègies s’han treballat al voltant de l’usuari, com ha estat la relació client - professional...

Tots aquests casos formen part del “Barcelona Design Tour”, una app de referència que selecciona els millors indrets de la ciutat i que ajuden a entendre per què Barcelona s’ha convertit en una de les capitals mundials del disseny.

En aquest cas, et convidem a conèixer el cas d'Etnia Barcelona. La flagship Store d'Etnia és l’edifici insígnia d’aquesta reconeguda marca d’ulleres. Un espai que recull sota un mateix sostre els seus valors i un concepte innovador de retail/showroom que evoca el caràcter mediterrani i l’arquitectura característica de la ciutat.

L’interiorisme el signa l’estudi de Lázaro Rosa-Violán que va ser l’encarregat de crear un concepte exclusiu. Un edifici de 7 plantes on es pot experimentar una experiència única al voltant de la cultura de les ulleres. Les dues primeres plantes són destinades a la botiga, la resta, acull showrooms d’òptics, tallers, espais per a reunions i una terrassa-bar al terrat amb un mirador amb vistes a Santa Maria del Mar des d’on es pot contemplar la ciutat.

Data: dimarts, 29 d’octubre de 2019, de 19.00 a 20.00 h
Lloc: Etnia Barcelona - Carrer de l'Espaseria 1-3


Consulta i inscriu-te als altres dos Diàlegs Disseny & Comerç!

  • CUBIÑÁ: dijous, 24 d'octubre de 19.00 h a 20.00 h
  • L'ATELIER: dimarts, 12 de novembre de 19.00 h a 20.00 h
Diálogo entre Carolina Fernández, retail manager de Etnia Barcelona; Edu Pitarch, director creativo de Etnia Barcelona, y el estudio de Lázaro Rosa-Violán

BCD Barcelona Centro de Diseño, con el apoyo de la Dirección de Comercio del Ajuntament de Barcelona, organiza la tercera edición de los 'Diálogos Diseño & Retail', unas sesiones para dar a conocer casos de éxitos de comercio minorista donde el diseño ha tenido un papel relevante en su creación o transformación.

Participan en estos diálogos los responsables de los establecimientos y los diseñadores y/o arquitectyos que han intervenido en la concepción de estos nuevos espacios comerciales o gastronómicos. Cómo se ha gestado el proyecto, qué papel ha tenido el diseño, qué innovaciones se han incorporado, qué estrategias se han trabajado alrededor del usuario, cómo ha estado la relación cliente-profesional...

Todos estos casos forman parte del "Barcelona Design Tour", una app de referencia que selecciona lso mejores lugares de la ciudad y que ayudan a entender porqué Barcelona se ha convertido en una de las capitales mundiales del diseño.


Te invitamos a conocer el caso de Etnia Barcelona. El flagship Store de Etnia Barcelona es el edificio insignia de esta reconocida marca de gafas. Un espacio que recoge bajo un mismo techo sus valores y un concepto innovador de retail / showroom que evoca el carácter mediterráneo y la arquitectura característica de la ciudad.

El interiorismo lo firma el estudio de Lázaro Rosa-Violán que fue el encargado de crear un concepto exclusivo. Un edificio de 7 plantas donde se puede experimentar una experiencia única en torno a la cultura de las gafas. Las dos primeras plantas se destinan a la tienda, el resto, acoge showrooms de ópticos, talleres, espacios para reuniones y una terraza-bar en la azotea con un mirador con vistas a Santa María del Mar desde donde se puede contemplar la ciudad.

Fecha: martes, 29 de octubre de 2019, de 19.00 a 20.00 h
Lugar: Etnia Barcelona - Calle de la Espaseria 1-3


¡Consulta e inscríbete a los otros dos 'Diálogos Diseño & Comercio'!

  • CUBIÑÁ: jueves, 24 de octubre de 19.00 h a 20.00 h
  • L'ATELIER: martes, 12 de novembre de 19.00 h a 20.00 h


Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Etnia Barcelona

carrer l'Espaseria, 1-3

Barcelona

Spain

Ver mapa

Guarda este evento

Evento guardado