Gratis

Diàlegs 'Disseny i Comerç': L'Atelier

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

L'Atelier

carrer Viladomat, 140

Barcelona

Spain

Ver mapa

Descripción del evento

Descripción

Diàleg entre Eric Ortuño i Ximena Pastor, socis fundadors i directors de L'Atelier; Virginia del Barco d'Ideo Arquitectura i José Luis Calzado de Grup Arteco

BCD Barcelona Centre de Disseny, amb el suport de la Direcció de Comerç de l’Ajuntament de Barcelona, organitza la tercera edició dels ‘Diàlegs Disseny, Comerç’, unes sessions per donar a conèixer casos d’èxit de comerç minorista on el disseny ha tingut un paper rellevant en la seva creació o transformació.

Participaran en aquests diàlegs els responsables dels establiments i els dissenyadors i/o arquitectes que han intervingut en la concepció d’aquests nous espais comercials o gastronòmics. Com s’ha gestat el projecte, quin paper ha tingut el disseny, quines innovacions s’han incorporat, quines estratègies s’han treballat al voltant de l’usuari, com ha estat la relació client - professional...

Tots aquests casos formen part del “Barcelona Design Tour”, una app de referència que selecciona els millors indrets de la ciutat i que ajuden a entendre per què Barcelona s’ha convertit en una de les capitals mundials del disseny.

En aquest cas, et convidem a conèixer el cas de L'Atelier, un espai avantguardista, escola de rebosteria i pastisseria amb degustació, una fórmula perfecta que combina la creativitat i capacitat docent del xef Eric Ortuño, amb la visió empresarial i capacitat directiva de la també xef Ximena Pastor.

De la mà d’Ideo Arquitectura en el disseny del projecte i de Grup Arteco en la seva construcció s’ha aconseguit un espai arriscat que es caracteritza per l’ús dels materials innovadors aplicats de forma transgressora.

500 m2 en ple centre de la ciutat, on alumnes d’arreu del món assisteixen a noves classes demostratives o pràctiques dirigides pel mestre. L’espai està limitat per parets nues que mostren totes les instal·lacions sense acabat algun. Nuesa que contrasta amb una envoltant exterior pura i sofisticada, la construcció d’una caixa semitransparent que aconsegueix convertir tot el local en una caixa de llum que emmarca els dolços com la joia més preuada.

Data: dimarts, 12 de novembre 2019, de 19.00 a 20.00 h
Lloc: L’Atelier – Viladomat, 140


Consulta i inscriu-te als altres dos Diàlegs Disseny & Comerç!
Diálogo entre Eric Ortuño y Ximena Pastor, socios fundadores y directores de L'Atelier; Virginia del Barco de Ideo Arquitectura y José Luis Calzado de Grup Arteco


BCD Barcelona Centro de Diseño, con el apoyo de la Dirección de Comercio del Ajuntament de Barcelona, organiza la tercera edición de los 'Diálogos Diseño & Retail', unas sesiones para dar a conocer casos de éxitos de comercio minorista donde el diseño ha tenido un papel relevante en su creación o transformación.

Participan en estos diálogos los responsables de los establecimientos y los diseñadores y/o arquitectyos que han intervenido en la concepción de estos nuevos espacios comerciales o gastronómicos. Cómo se ha gestado el proyecto, qué papel ha tenido el diseño, qué innovaciones se han incorporado, qué estrategias se han trabajado alrededor del usuario, cómo ha estado la relación cliente-profesional...

Todos estos casos forman parte del "Barcelona Design Tour", una app de referencia que selecciona lso mejores lugares de la ciudad y que ayudan a entender porqué Barcelona se ha convertido en una de las capitales mundiales del diseño.


Te invitamos a conocer el caso de L'Atelier. Espacio vanguardista, escuela de repostería y pastelería con degustación, una fórmula perfecta que combina la creatividad y capacidad docente del chef Eric Ortuño, con la visión empresarial y capacidad directiva de la también chef Ximena Pastor.

De la mano de Ideo Arquitectura en el diseño del proyecto y de Grup Arteco en su construcción se ha conseguido un espacio arriesgado que se caracteriza por el uso de los materiales innovadores aplicados de forma transgresora.

500 m2 en pleno centro de la ciudad, donde alumnos de todo el mundo asisten a nuevas clases demostrativas o prácticas dirigidas por el maestro. El espacio está limitado por paredes desnudas que muestran todas las instalaciones sin acabado alguno. Desnudez que contrasta con una envolvente exterior pura y sofisticada, la construcción de una caja semitransparente que consigue convertir todo el local en una caja de luz que enmarca los dulces como la joya más preciada.

Fecha: martes, 12 de noviembre 2019, de 19.00 a 20.00 h
Lugar: L'Atelier - Viladomat, 140


¡Consulta e inscríbete a los otros dos 'Diálogos Diseño & Comercio'!


Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

L'Atelier

carrer Viladomat, 140

Barcelona

Spain

Ver mapa

Guarda este evento

Evento guardado