Gratis

Diàlegs Disseny & Retail: MACBA Store Laie

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

MACBA Store Laie

Pl. dels Àngels, 1

08001 Barcelona

Spain

Ver mapa

Amigos que van
Descripción del evento

Descripción


El punt de venda evoluciona responent a les tendències i nous models del sector retail. Els nous formats en l'àmbit del comerç obren noves possibilitats d’arribar als usuaris actuals i futurs, uns consumidors que han incorporat criteris socials, econòmics i mediambientals als seus hàbits de consum i que tenen la tecnologia integrada en el seu dia a dia.


BCD Barcelona Centre de Disseny organitza una ruta per diferents establiments comercials amb l’objectiu de donar a conèixer casos d’èxit on el disseny ha tingut un paper rellevant en la creació i/o transformació d’un comerç minorista.


En aquesta ruta s’explicarà com s’ha gestat el projecte i quin paper ha tingut el disseny, quines innovacions s’han incorporat, quines estratègies comercials s’han treballat al voltant del consumidor, com s’ha concebut l’experiència de compra...


Et convidem a conèixer cinc casos d’èxit molt diferents de la mà dels responsables dels establiments comercials i els dissenyadors i/o arquitectes que han col·laborat en el procés de transformació d’aquest negoci.MACBA Store Laie
Diàleg entre Isabel Bachs, cap d’Arquitectura i Serveis Generals del MACBA, Marta Cuevas, directora comercial de Laie i Ivan Pomés, arquitecte de Llamazares Pomés Arquitectura.

Llibreria i botiga especialitzada en art contemporani del MACBA amb un catàleg de més de 4.000 títols, entre llibres, revistes i catàlegs d’art. La botiga ofereix una selecció d’objectes de disseny inspirada en les obres i artistes de la col·lecció MACBA, així com objectes de regal i peces úniques creades per dissenyadors vinculats al barri del Raval. L’establiment connecta la planta baixa de l’edifici amb la Pl. dels Àngels. El projecte d’interiorisme ha estat desenvolupat per Llamazares Pomés Arquitectura, Premi FAD d’Interiorisme 2013.

Data: 27 de novembre de 18.30 a 19.45h
Lloc: MACBA Store Laie (Pl. dels Àngels, 1)

Consulta altres Diàlegs Disseny & Retail:
El punto de venta evoluciona respondiendo a las tendencias y nuevos modelos del sector retail. Los nuevos formatos en el ámbito del comercio abren nuevas posibilidades de llegar a los usuarios actuales y futuros, unos consumidores que han incorporado criterios sociales, económicos y medioambientales a sus hábitos de consumo y que tienen la tecnología integrada en su día a día.


BCD Barcelona Centro de Diseño organiza una ruta por diferentes establecimientos comerciales con el objetivo de dar a conocer casos de éxito donde el diseño ha tenido un papel relevante en la creación y/o transformación de un comercio minorista.


En esta ruta se explicará cómo se ha gestado el proyecto y qué papel ha tenido el diseño, qué innovaciones se han incorporado, qué estrategias comerciales han trabajado en torno al consumidor, como se ha concebido la experiencia de compra...


Te invitamos a conocer cinco casos de éxito muy diferentes de la mano de los responsables de los establecimientos comerciales y los diseñadores y / o arquitectos que han colaborado en el proceso de transformación de este negocio.


MACBA Store Laie
Diálogo entre Isabel Bachs, responsable de Arquitectura y Servicios Generales del MACBA; Marta Cuevas, directora comercial de Laie, e Ivan Pomés, arquitecto de Llamazares Pomés Arquitectura.

Librería y tienda especializada en arte contemporáneo del MACBA con un catálogo de más de 4.000 títulos, entre libros, revistas y catálogos de arte. La tienda ofrece una selección de objetos de diseño inspirada en las obras y artistas de la colección MACBA, así como objetos de regalo y piezas únicas creadas por diseñadores vinculados al barrio del Raval. El establecimiento conecta la planta baja del edificio con la Pl. Dels Àngels. El proyecto de interiorismo ha sido desarrollado por Llamazares Pomés Arquitectura, Premio FAD de Interiorismo 2013.

Fecha: 27 de noviembre de 18.30 a 19.45h

Lugar: MACBA Store Laie (Pl. Dels Àngles, 1)

Consulta otros Diálogos Diseño & Retail:


Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

MACBA Store Laie

Pl. dels Àngels, 1

08001 Barcelona

Spain

Ver mapa

Guarda este evento

Evento guardado