Gratis

Diàlegs Disseny & Retail: Servei Estació

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Servei Estació

Aragó, 270-272

08007 Barcelona

Spain

Ver mapa

Amigos que van
Descripción del evento

Descripción


El punt de venda evoluciona responent a les tendències i nous models del sector retail. Els nous formats en l'àmbit del comerç obren noves possibilitats d’arribar als usuaris actuals i futurs, uns consumidors que han incorporat criteris socials, econòmics i mediambientals als seus hàbits de consum i que tenen la tecnologia integrada en el seu dia a dia.


BCD Barcelona Centre de Disseny organitza una ruta per diferents establiments comercials amb l’objectiu de donar a conèixer casos d’èxit on el disseny ha tingut un paper rellevant en la creació i/o transformació d’un comerç minorista.


En aquesta ruta s’explicarà com s’ha gestat el projecte i quin paper ha tingut el disseny, quines innovacions s’han incorporat, quines estratègies comercials s’han treballat al voltant del consumidor, com s’ha concebut l’experiència de compra...


Et convidem a conèixer cinc casos d’èxit molt diferents de la mà dels responsables dels establiments comercials i els dissenyadors i/o arquitectes que han col·laborat en el procés de transformació d’aquest negoci.


Servei Estació

Diàleg entre Antònia Martínez, directora general de Servei Estació; Tomàs Morató, d’A+M arquitectes, i Ignasi Bonjoch, dissenyador d'interiors de l’Estudi Bonjoch.

Amb una trajectòria gairebé centenària Servei Estació és un dels comerços referents de la ciutat aportant solucions per a totes les qüestions relacionades amb el disseny, la decoració i el bricolatge, tant per a aficionats com per a professionals. Aquest establiment ha fet un canvi notable des de fa uns anys per millorar les seves infraestructures, l’exposició de productes i el servei. Durant el procés de transformació s’han obert tres plantes comercials més, s’han instal·lat noves escales mecàniques i dos ascensors que recorren els vuit pisos actuals. I tot això sense interrompre ni un sol dia la seva activitat comercial.

Data: 28 de novembre de 18.00 a 19.15h

Lloc: Servei Estació (Aragó, 270-272)


Consulta altres Diàlegs Disseny & Retail:
El punto de venta evoluciona respondiendo a las tendencias y nuevos modelos del sector retail. Los nuevos formatos en el ámbito del comercio abren nuevas posibilidades de llegar a los usuarios actuales y futuros, unos consumidores que han incorporado criterios sociales, económicos y medioambientales a sus hábitos de consumo y que tienen la tecnología integrada en su día a día.


BCD Barcelona Centro de Diseño organiza una ruta por diferentes establecimientos comerciales con el objetivo de dar a conocer casos de éxito donde el diseño ha tenido un papel relevante en la creación y/o transformación de un comercio minorista.


En esta ruta se explicará cómo se ha gestado el proyecto y qué papel ha tenido el diseño, qué innovaciones se han incorporado, qué estrategias comerciales han trabajado en torno al consumidor, como se ha concebido la experiencia de compra...


Te invitamos a conocer cinco casos de éxito muy diferentes de la mano de los responsables de los establecimientos comerciales y los diseñadores y / o arquitectos que han colaborado en el proceso de transformación de este negocio.


Servei Estació

Diálogo entre Antonia Martínez, directora general de Servei Estació; Tomás Morató, de A + M arquitectos, y Ignasi Bonjoch, diseñador de interiores del Estudio Bonjoch.

Con una trayectoria casi centenaria Servei Estació es uno de los comercios referentes de la ciudad aportando soluciones para todas las cuestiones relacionadas con el diseño, la decoración y el bricolaje, tanto para aficionados como para profesionales. Este establecimiento ha hecho un cambio notable desde hace unos años para mejorar sus infraestructuras, la exposición de productos y el servicio. Durante el proceso de transformación se han abierto tres plantas comerciales. Además, se han instalado nuevas escaleras mecánicas y dos ascensores que recorren los ocho pisos actuales. Y todo ello sin interrumpir ni un solo día su actividad comercial.

Fecha: 28 de noviembre de 18.00 a 19.15h

Lugar: Servei Estació (Aragó, 270-272)


Consulta otros Diálogos Diseño & Retail:


Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Servei Estació

Aragó, 270-272

08007 Barcelona

Spain

Ver mapa

Guarda este evento

Evento guardado