Gratis

I JORNADES VALLDEMIA INNOVA

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

ESCOLA MARISTES VALLDEMIA

C/La Riera, 124-182

08301 Mataró

Spain

Ver mapa

Amigos que van
Descripción del evento

Descripción

Les I JORNADES VALLDEMIA INNOVA són un nou espai per a la reflexió educativa i pedagògica a Mataró, adreçat a tots els participants del món educatiu on poder compartir i aprendre els uns dels altres.

“Educar pel Futur” és el lema d’aquest esdeveniment, una temàtica que ens permet oferir un ampli ventall d’àmbits a tractar, des de l’àmbit de l’acompanyament i l’educació emocional de les persones, a la creativitat i les millores metodològiques, sense oblidar també l’impacte de les noves tecnologies. En aquest sentit, creiem que les JORNADES VALLDEMIA INNOVA poden ser d’un gran interès tant per educadors, estudiants de magisteri, professionals externs, joves i famílies.

El divendres 5 de maig les jornades s’obriran amb dues ponències del mestre, pedagog i escriptor Jaume Cela i el Dr. Brian Subirana, director del MIT Auto-ID Laboratory del Massachusetts Institute of Technology, que oferiran propostes claus per a l’educació dels nostres infants i joves. El dissabte 6 de maig s’iniciarà la sessió amb dues ponències més a càrrec d’en Juanjo Fernández (“Ser Més Feliços per Ser Millors Pares”), i d’en Ferran Ruiz (“Aprendre i Viure en l’Era Digital”). Després d’esmorzar es desenvoluparan dues sessions de 6 tallers on s’hi exposaran propostes pedagògiques d’educadors i altres professionals de l’ensenyament adreçats a educadors, futurs educadors, joves i famílies.

Les jornades, que comptaran amb la CERTIFICACIÓ XTEC per al professorat que així ho sol·liciti, són TOTALMENT GRATUÏTES. Les inscripcions online podran fer-se efectives del 7 d’abril al 3 de maig, al web de l’escola www.maristesvalldemia.com, a la secció JORNADES PEDAGÒGIQUES VALLDEMIA INNOVA, escollint i clicant les ponències i cadascun dels tallers als quals s'hi vol assistir.

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

ESCOLA MARISTES VALLDEMIA

C/La Riera, 124-182

08301 Mataró

Spain

Ver mapa

Guarda este evento

Evento guardado