Gratis

II JORNADES VALLDEMIA INNOVA - FEM SALUT!

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

ESCOLA MARISTES VALLDEMIA

C/La Riera, 124-182

08301 Mataró

Spain

Ver mapa

Descripción del evento

Descripción

Després del bon regust de les nostres primeres jornades pedagògiques, enguany us presentem les II JORNADES VALLDEMIA INNOVA, que es duran a terme el proper 4 i 5 de maig amb el títol de FEM SALUT!; unes jornades que, com l’any passat, aniran adreçades a tots els participants del món educatiu amb l’objectiu de poder compartir i aprendre els uns dels altres.

Concretament, l’eix vertebrador de les jornades serà SALUT I EDUCACIÓ, una temàtica que ens permet oferir un ampli ventall d’àmbits a tractar, des de la salut física i mental de les persones, a la salut emocional i familiar. Com sempre, les jornades estaran obertes a l’assistència, totalment gratuïta, tant de mestres i professors, com de famílies i altres membres del món educatiu de Mataró i rodalies.

El divendres 4 de maig obrirem les jornades amb una ponència inaugural a càrrec de Juanjo Fernández (Comunicació pares-fills en l’adolescència - 30 manaments per tractar amb adolescents), i una altra del Dr. Eduard Saltor, conegut pediatre a la comarca, que ens oferirà propostes clau per a la salut dels nostres infants i joves.

El dissabte 5 de maig començarem la sessió amb una ponència a càrrec d’Esther Del Valle, que ens parlarà dels diferents estils parentals i la parentalitat positiva. Després d’esmorzar es desenvoluparan dues sessions de 5 tallers on podrem comptar amb propostes interessants d’educadors i altres professionals de l’ensenyament adreçats a educadors, joves i famílies.

Les jornades, que comptaran amb la CERTIFICACIÓ XTEC per al professorat que així ho sol·liciti, són TOTALMENT GRATUÏTES. Les inscripcions online podran fer-se efectives del 4 d’abril al 2 de maig, al web de l’escola www.valldemia.maristes.cat, a la secció JORNADES PEDAGÒGIQUES VALLDEMIA INNOVA, escollint i clicant les ponències i cadascun dels tallers als quals s'hi vol assistir.

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

ESCOLA MARISTES VALLDEMIA

C/La Riera, 124-182

08301 Mataró

Spain

Ver mapa

Guarda este evento

Evento guardado