Gratis

LocalTIC17 - Congrés Tecnològic Cunit - ASSISTENTS - Divendres 12/05/17

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Sercotel Cunit 4* First Class Collection Hotel

Carrer Major, 34

43881 Cunit

Spain

Ver mapa

Amigos que van
Descripción del evento

Descripción

L’Ajuntament de Cunit celebrarà el 2on Congrés LocalTIC els dies 11 i 12 de maig sota el leitmotiv “El Congrés Local capdavanter de les TIC al món públic i privat”. Des de la regidoria de Tecnologies de la Informació i de la Comunicació de l’Ajuntament, es vol fer referent el LocalTIC com un punt de trobada on es concentrin experiències tecnològiques tant del món públic com de l’àmbit privat.

El contingut d’aquesta segona edició està estructurat en 4 àmbits temàtics: la Innovació tecnològica aplicada, les Tecnologies de la Informació i de la Comunicació al servei del món públic i de l'oci tecnològic. Aquest any, l'experiència està basada en Conferències, Ponències, activitats, tallers amb participants i activitats d'oci des de l’àmbit local fins a l’europeu passat per empreses privades de totes les projeccions.

Aquest segon Congrés pretén reobrir els fòrums de reflexió i debat sobre l’ús de les TIC en entorns privats (empreses i organitzacions amb ànim de lucre) i públics. Donar a conèixer les experiències que s’estan portant a terme pot enriquir, sens dubte, tant a professionals com a alumnes de les universitats que actualment s’estan formant per a exercir la professió.

El LocalTIC Cunit (#LocalTICCunit) va dirigit a tots els professionals relacionats amb el món TIC de l’àmbit de Catalunya, de qualsevol àrea de coneixement i nivell, així com a estudiants de la Universitat interessats en la temàtica. I té els següents objectius:
– Plantejar els camins de la innovació en l’àmbit de les TIC
– Compartir diferents experiències relacionades amb l’ús de TIC
– Reflexionar sobre l’ús de les TIC en ambdós sectors (públic i privat) i la seva interrelació.
– Divulgar bones pràctiques utilitzant les TIC, propiciar la reflexió sobre l’ús de les mateixes i la seva integració en la pràctica diària en el món públic i privat
– Fomentar la cooperació, l’intercanvi i la participació a través de les sessions de networking

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Sercotel Cunit 4* First Class Collection Hotel

Carrer Major, 34

43881 Cunit

Spain

Ver mapa

Guarda este evento

Evento guardado