Tendències i claus tecnològiques: en què ens hem de fixar?

Actions Panel

Ticket sales end soon

Tendències i claus tecnològiques: en què ens hem de fixar?

Amb el cicle de webinars 2023 Amb Ulls UPF, analitzem els reptes i les tendències del món actual amb la mirada d'alumni i professorat UPF.

By Alumni UPF

When and where

Date and time

Thu, 30 Mar 2023 08:30 - 10:00 PDT

Location

Online

About this event

  • 1 hour 30 minutes
  • Mobile eTicket

En les últimes setmanes, hem viscut diversos esdeveniments marcats pel paper de les noves tecnologies: des dels recents ciberatacs a empreses i entitats catalanes, fins a la presentació de les darreres novetats tecnològiques al MWC de Barcelona.

Tenint en compte aquest context, en la nova sessió del cicle de webinars 2023 Amb Ulls UPF debatrem sobre els reptes i oportunitats de la intel·ligència artificial (IA) i la ciberseguretat en el món empresarial, les possibles implicacions de sistemes com ChatGPT i el 5G, i quina podria ser l’evolució i impacte d’aquestes tecnologies.

La sessió serà moderada per Miquel Oliver, professor del Departament de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions de la UPF, i comptarà amb la mirada experta de tres ponents titulats a la Universitat:

  • Xavier Galceran, alumni UPF del Grau en Enginyeria Telemàtica i Senior Cybersecurity Innovation Manager a la Fundació I2CAT.
  • Gisela Muñoz-Ferràs, alumni UPF del Grau en Economia i Senior Consultant - Tech Business Development a ACCIÓ.
  • Laia Subirats, alumni UPF d'Enginyeria de Telecomunicació i Data Science Researcher a EURECAT.

Durant tota la sessió, pòdràs compartir els teus dubtes i comentaris amb els ponents. Apunta't al webinar i comparteix-ho. L'acte és obert a tothom!

About the organiser

Organised by
Alumni UPF

Programa de titulades i titulats #madeinpompeu de la Universitat Pompeu Fabra.

Ticket sales end soon