Saltar a navegación principal
Contenido de la página

Consell Comarcal del Bages

L'Àrea de Turisme del Consell Comarcal del Bages treballa en la planificació turística del Bages i té com a objectiu principal la promoció dels recursos turístics de la comarca sota la marca turística “Bages, terra de contrastos” i dels productes agroalimentaris, com a part de la identitat territorial, amb el projecte de promoció agroalimentària “El Rebost del Bages”.


Desenvolupem projectes estratègics per posar en valor els actius turístics de la comarca en col·laboració amb el teixit empresarial local, les administracions de la comarca, de la província i de l’Estat, els agents socioeconòmics, i de manera transversal amb altres comarques veïnes.


Portem a terme accions per al desenvolupament d’un turisme sostenible que contribueixi a la conservació dels recursos naturals, beneficiï a la població local i promoguin el desenvolupament d’una oferta turística de qualitat. Aquestes accions es basen en 3 eixos principals, la promoció del turisme en els mercats nacionals i internacionals, la creació de producte turístic diferenciador i la millora de la qualitat.

Guarda este evento

Evento guardado