Imagen de perfil de organizador

Cor Cererols

http://www.corcererols.cat

L’amistat que els va unir després d’haver coincidit a l’Escolania de Montserrat i el desig de seguir fent música junts va impulsar sis músics a fundar, l’any 2018, el Cor Cererols. El cor pren el nom d’un altre músic que en el seu dia també va ser escolà de Montserrat: Joan Cererols, compositor del barroc català i un dels pares l’Escola de Montserrat.

El Cor neix, també, amb la voluntat i la passió per recuperar, interpretar i divulgar la música coral des del segle XV fins a autors contemporanis, fent especial èmfasi en la música antiga, que han viscut i cantat des de ben joves, i tota aquella d’autors d’altres èpoques que encara resten per recuperar. Per dur-ho a terme, a més dels sis membres fundadors, el cor compta amb un conjunt de col·laboradors habituals en funció de les característiques de cada repertori.

El Cor Cererols ha actuat al Festival Internacional d’Orgue de Montserrat 2019, al Cicle d’Orgue de Barberà del Vallès, al Concert de Setmana Santa del Reial Monestir de Pedralbes i ha col·laborat en la celebració d’actes litúrgics a Montserrat. Properament, el grup debutarà a l'Auditori de Barcelona, amb un programa dedicat a la figura de l'compositor Joan Marc (1582 - 1658).