Saltar a navegación principal
Contenido de la página

Laboratori de Lletres

El Laboratori de Lletres és una escola d’escriptura que neix a finals del 2011 amb la voluntat d’oferir un espai on escriptors, escriptores i persones que estimen la literatura es trobin a gust. La creadora del Laboratori de Lletres, Laia Terrón, és una jove economista i professora de matemàtiques amb vocació d’escriptora, que decideix apostar per un projecte en el qual l’escriptura és la protagonista. En aquests moments, l'escriptora Laia Fàbregas, acompanya Terrón en la tasca de direcció i coordinació de l'escola. 

 

El Laboratori no és només una escola d’escriptura, també és un lloc de trobada per a totes aquelles persones que estimen la literatura. Des del Laboratori de Lletres es manté la idea que la creativitat no pot ser tancada, ni formal, ans al contrari, la creativitat s’entén com una font autèntica i personal on les limitacions no poden existir. Experimentar i compartir per aprendre, aquesta és la nostra filosofia.

 

El Laboratori de Lletres ofereix un ventall molt ampli de cursos d’escriptura des del vessant més de ficció com la iniciació a la novel·la, l’escriptura creativa o a la poesia, a un de no ficció com escriptura científica o redacció d’articles. Les noves tecnologies han canviat la manera d’escriure i això també es reflecteix en cursos com el de Creació d’un blog professional. Els cursos poden ser presencials o virtuals.

Lo sentimos, no hay próximos eventos

Guarda este evento

Evento guardado