Terra màgica. Imbolc, el foc de Brigid.

Panel de acciones

Terra màgica. Imbolc, el foc de Brigid.

Quins són els teus primers brots? Descobrim-nos en els paisatges de la Candelera des de la Roda Celta.

Cuándo y dónde

Fecha y hora

Ubicación

BeSound Naad Yoga L'Hivernacle 40 Veïnat del Massabè 17410 Sils Spain

Mapa y direcciones

Cómo llegar

Política de reembolsos

Comunicate con el organizador para solicitar un reembolso.
El costo del servicio de Eventbrite no es reembolsable.

Acerca de este evento

Sembla que algunes llavors comencen a trencar el gebre, oi? Quins són els teus primers brots? Com manifestes la llum nova, la teva creativitat creixent? En què t’enfoques? Potser són projectes nous, o planifiques algun viatge, o tens ganes de practicar un nou esport o disciplina…

Així com els primers brots comencen a despuntar entre la terra, les persones anem sortint del nostre recolliment: comencem a freqüentar les places i carrers, ens mostrem més disponibles, més comunicatius, més creatius.

Imbolc és la porta d’entrada a la vida natural i lluminosa, anhelant d’experiències i aventures. Quina serà la teva?

Vine ! Ens hi enfocarem!

Imagen de Terra màgica. Imbolc, el foc de Brigid.

Què farem?

És el temps de la guspira interna, del sol als camps. Ja tot s'encamina cap a la responsabilitat de la pròpia felicitat i som davant la porta d’entrada a la vida. La innocència, la ingenuïtat, com veiem la vida quan érem petits, què m’agrada, què em fa singular, cap on m’enfoco.

L’os és dins el cau, com la llavor dins la terra. Imbolc és aquest temps on la vida és una pulsació latent: no la veiem encara, però és ben certa. Coneixerem el passat mític de l’espurna que renovarà la vida a la terra, sabrem qui porta el foc nou, i com se’ns ha llegat. L’aroma de la mimosa i el florir primerenc dels ametllers, a la nostra terra màgica.

Com ho farem?

Et proposem diverses activitats com un passeig contemplatiu pels bosquets de l'Estany de Sils, el contacte amb els símbols i sonoritats de l'equinocci a través de l'altar, un treball d'introspecció a través de visualitzacions guiades i l'elaboració de remeis naturals, en aquest cas sals exfoliants, crema facial de mandarina i espígol, espelmes i un ritual de cura personal sorpresa amb els recursos que ofereix el bosc en aquests moments.

La Marta, la Carla i la Laura hi serem per fer d'aquest espai un cercle de nutrició mentre ens anem descobrint en la ciclicitat de la naturalesa que som.

Coneix-ne més detalls aquí

Imagen de Terra màgica. Imbolc, el foc de Brigid.