Imagen de perfil de organizador

Ateneu Santcugatenc

Pels que no ens coneixeu, l’Ateneu és una entitat sense ànim de lucre dedicada a la divulgació cultural, l'associacionisme i el lleure a Sant Cugat, conformada per branques molt diferents.

 

A banda d’una proposta de més de 200 cursos i tallers trimestrals, treballem en projectes com l'Espai de Lleure, on atenem a gairebé trenta persones que pateixen trastorns mentals, o provomem l'envelliment actiu entre els més de 300 socis/es que conformen els Joves Jubilats.

 

Un projecte que ens enorgulleix és Català per a tothom, un conjunt d'iniciatives per impulsar l'aprenentatge de la llengua, l'acollida lingüística i el foment de l'ús del català. L'Ecoateneu és una altra de les grans apostes de l'Ateneu, que defensa la sostenibilitat i el consum ecològic organitzant els Mercats de Pagès i 2aMà i gestionant uns Horts Urbans.

 

Com veus l'Ateneu el conformen molts projectes diferents que caminen de la mà en una mateixa direcció i amb uns valors comuns: formació, cultura, llengua catalana, tradicions, cohesió social, igualtat, sostenibilitat, associacionisme o gestió cívica composen la nostra essència.

 

I ara tens l’oportunitat de donar suport a aquest projecte mentre gaudeixes d’un dels tres espectacles infantils que hem programat per aquesta temporada, i que compten amb el suport del Consell de Barri del Centre Oest de l'Ajuntament de Sant Cugat.

 

Cartell dels espectacles infantils

Lo sentimos, no hay próximos eventos