Imagen de perfil de organizador

FAD. Foment de les Arts i del Disseny

El Foment de les Arts i del Disseny és una associació de professionals del disseny, l'arquitectura, l'art i l'artesania que s'articula a través de cinc associacions que representen les diferents disciplines del disseny: ADI-FAD (disseny industrial), ADG-FAD (disseny gràfic i comunicació visual), ARQUIN-FAD (arquitectura i interiorisme), A-FAD (art i artesania), MODA-FAD. 

www.fadfest.cat

Del 27 de juny al 2 de juliol, torna el FADfest, el Festival de les Arts i del Disseny. El festival organitzat pel FAD que cada estiu celebra l’excel•lència creativa i posa el disseny i les seves capacitats a treballar per la millora en temes que ens preocupen com a societat.

El millor disseny de l’any
Com cada any, el FADfest constaràdels actes de lliurament dels premis a l’excel•lència creativa. Com cada any podrem conèixer totes les obres finalistes i guanyadores en l’exposició «El millor disseny de l’any», la mostra imprescindible del millor que han donat de si el darrer any les diferents disciplines del disseny.

L’estat turístic. Assaig general

El tema del FADfest’17 és el turisme i treballarem a través del disseny per un turisme sostenible a la ciutat. Ens preguntarem sobre les relacions entre disseny i turisme i, des d’una visió oberta i propositiva, organitzarem un programa d’activitats per reivindicar el dret a visitar i habitar espais perduts sense oblidar que, al cap i a la fi, tots som turistes.