26.10 – Xavier Fiol, Pep Llabrés, CC Sa Nostra – CATALÀ

Panel Acciones y detalles

Cancelado

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Xavier Fiol

23A Carrer de Sant Jaume

07012 Palma

Spain

Ver mapa

Descripción del evento
Gallery Walks – Art Palma Contemporary

Acerca de este evento

Per al 25 aniversari de la Nit de l'Art, l'associació de galeries Art Palma Contemporani ha convidat al crític d'art i comissari independent Fernando Gómez de la Cuesta per a desenvolupar un programa d'intermediació que abastarà totes les propostes que formen part del programa oficial.

Articulat en base a diferents itineraris i amb un format de visita dialogada, es realitzarà un acompanyament per a totes i tots aquells que vulguin conèixer els diferents projectes que componen aquesta Nit de l'Art. Amb aquesta activitat, Art Palma Contemporani i Fundación ARCO, en col·laboració amb els ajuntaments de Palma, Andratx i Pollença, reafirmen el seu compromís amb la ciutadania, amb una decidida voluntat d'apropar la creació contemporània a totes aquelles persones interessades en l’art més actual.

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Xavier Fiol

23A Carrer de Sant Jaume

07012 Palma

Spain

Ver mapa

{ _('Organizer Image')}

Organizador Art Palma Contemporani – Associació de Galeristes

Organizador de 26.10 – Xavier Fiol, Pep Llabrés, CC Sa Nostra – CATALÀ

Un any més, Art Palma Contemporani lluita per apropar l’art al públic i dona un impuls a un programa d'intermediació que abastarà totes les propostes que formen part del programa oficial. Articulat en base a diferents itineraris i amb un format de visita dialogada, es realitzarà un acompanyament per a totes i tots aquells que vulguin conèixer els diferents projectes que componen aquesta Nit de l'Art. Amb aquesta activitat, Art Palma Contemporani i Fundación ARCO, en col·laboració amb els ajuntaments de Palma, Andratx i Pollença, reafirmen el seu compromís amb la ciutadania, amb una decidida voluntat d'apropar la creació contemporània a totes aquelles persones interessades en l’art més actual.

Guarda este evento

Evento guardado