2ª Jornada de sensellarisme femení: Les inVISIBLES

Panel de acciones

2ª Jornada de sensellarisme femení: Les inVISIBLES

Una trobada per compartir experiències en l’àmbit del sensellarisme femení: d’on venim, la situació actual i explorar possibilitats de futur

Cuándo y dónde

Fecha y hora

Ubicación

Palau Macaya 108 Passeig de Sant Joan 08037 Barcelona Spain

Mapa y direcciones

Cómo llegar

Acerca de este evento

El pròxim 24 de novembre de 2022 tindrà lloc la 2ª Jornada de Sensellarisme Femení inVISIBLES: una jornada per compartir experiències en l’àmbit del sensellarisme femení: conèixer d’on venim, la situació actual i explorar possibilitats de futur. Conèixer les pràctiques professionals en l’àmbit europeu, recursos i metodologies seguides en l’àmbit de l’atenció a dones en situació de sense llar i compartir el testimoni de dones que han viscut situacions de sensellarisme.

Programa: www.jornadalesinvisibles.cat

La realitat que ens trobem és la de dones amb una doble vulnerabilitat: la d'estar en situació de sense llar i exposades a la violència física i emocional.

Elles arriben en pitjors condicions que els homes només pel fet de ser dones: la societat les situa en desavantatge, són víctimes de violència, senten por i inseguretat constantment i, a més, es veuen més afectades que els homes pels estigmes socials. Moltes, es tornen invisibles a més de ser invisibilitzades per la societat que les rebutja i ignora.

___

Compartir coneixement

Conèixer les experiències professionals i persones que han viscut situacions de sensellarisme, recursos i metodologies seguides en l’àmbit de l’atenció a dones en situació de sense llar.

Millorar l’atenció específica

Mitjançant el debat i la interacció entre les diferents professionals s’exploraran possibilitats de millora en l’àmbit d’actuació.

Sensibilització i incidència

Fer visible el sensellarisme femení i influir sobre les polítiques públiques amb l’objectiu de millorar la realitat de les dones que pateixen aquesta situació.