5a Setmana de Ruptura i Transformació!

Panel de acciones

5a Setmana de Ruptura i Transformació!

Ja tenim aquí una nova edició de la setmana de les usuàries, rebatejada de nou com a Setmana de Ruptura i transformació!

Cuándo y dónde

Fecha y hora

Ubicación

La Central del Circ 2 Moll de la Vela 08930 Barcelona Spain

Mapa y direcciones

Cómo llegar

Acerca de este evento

Durant la setmana del 31 de gener al 4 de febrer de 2022 tindràs la possibilitat d’assolir el nivell de Marilyn Monroe, Marilyn Manson, Marilyn Christmas, Hare Krishnas, Krilin, Krishnas Hare, Elvis Presley, Yoko Ono, Amy Winehouse, Silvio Berlusconi o Miguel Bosé.

Torna la Setmana de Ruptura i Transformació! La setmana on les usuàries prenen La Central, la cremen, la netegen, l’omplen de virus, d’amor i d’activitats pels més grans i els més petits. Tot pensat pel públic familiar.

Aquí teniu la programació, les activitats són gratuïtes però cal inscripció prèvia per la majoria d’elles.

ATENCIÓ:

• És imprescindible assistir a totes les sessions dels tallers. En cas de no poder assistir algun dia, avisar a l'organització.

• No és possible inscriure's a tallers que tenen lloc dins la mateixa franja horària, a no ser que tingueu el poder de clonar-vos.

• Si no trobes lloc, apunta't a la LLISTA D'ESPERA, que està com una activitat més en el registre.

  • Com a mesura de prevenció davant la COVID-19 caldrà fer-se un test cada 48h les persones que participin a activitats cada dia o bé en arribar aquelles que vinguin dies puntuals. En cas de no voler fer-se el test, serà necessari portar mascareta tota l'estona dins el recinte.
  • S'ofereix dinar a totes les participants dels tallers però caldrà portar plats i coberts de casa, La Central no en disposa per tothom.

Al matí tindran lloc les següents activitats, incompatibles les unes amb les altres:

- TALLER "Eines d'improvisació (com lidiar amb gilipolles al metro)", proposta de Pablo Molina: de dilluns a dijous de 10h a 14h a la Sala Triangular.

- TALLER “Moviment acrobàtic”, proposta de Txetxu Navarro: dilluns d’11 a 14h a la Sala de Posada en Escena

- TALLER “Voguing i cultura Ballroom”, proposta d’Axel Gil: grup 1 dilluns i dimarts d’11 a 14 hores a la Sala de Treballs Corporals; grup 2 dimecres i dijous d’11 a 14h a la Sala de Treballs Corporals.

- TALLER “Taller Veu, respiració i moviment”, proposta de Karita Tikka: dimecres d'11 a 14h a la Sala de Música

- TALLER “Cures Corporals”, proposta de Borja Beltrán: dimecres de 12 a 14h a la Sala de Posada en Escena

- TALLER “Happy Meal 1, acrodansa i expressió corporal”, proposta de Karita Tikka: dijous d’11 a 14h a la Sala de Posada en Escena.

- Escalfament amb Luchaemilia: dilluns i dimecres de 10 a 10:30h a la Sala d’Entrenament. (No cal inscripció prèvia).

El TALLER “Àudio, vídeo i llums des de l’ordinador per a espectacles”, proposta de tyle Fernandez té lloc al matí i a la tarda, el dilluns de 12 a 14h i de 15 a 17h a la Sala de Música.

A la tarda tindran lloc les següents activitats, incompatibles les unes amb les altres:

- LABORATORI DE CREACIÓ “Lab.otomía”, proposta de LuchaEmilia i Gregorio Torchia: de dilluns a dijous de 15 a 18 hores a la Sala de Posada en Escena

- TALLER “Improvisació vocal amb llengua de signes”, proposta de Cris Ortiz: dimarts, dimecres i dijous de 15 a 17 hores a la Sala de Música

- JAM MUSICAL: dimarts, dimecres i dijous de 17 a 19:30h a la Sala de Música

- TALLER “Pintura Tèxtil”, proposta de Lorena Madurga: dimecres de 16 a 19:30h a la cuina

- TALLER “Patins”, proposta de Marta Camuffi, dimarts i dimecres de 16 a 18h a la Sala Triangular

- TALLER “Make up”, proposta de Victoria Sickness, divendres de 15 a 17h a la Sala Polivalent. (aquest taller SÍ és compatible amb la resta)

- Intercanvi de disciplines a la Sala d’Entrenament: de dilluns a dijous de 16 a 18h. (No cal inscripció prèvia).

I a més a més...

- També tindrà lloc un segon laboratori de creació en horari nocturn, “Estem Creant”, proposta de Mar Olivé i Valeria Pisati: dimarts a partir de les 20h. Data límit inscripcions 24/1! - TALLER CANCEL·LAT!!!!!

- Pintarem un mural a la Sala d'Entrenament durant els matins. Si t'interessa col·laborar-hi, digue'ns-ho!

- Durant tot el dia trobareu el Cafè Circ a la Sala Polivalent. I atenció a totes les unitats perquè si no podeu venir presencialment, també podreu seguir-nos virtualment, Ràdio Ruptura tornarà a activar-se! Sintonitzeu-la online amb el vostre radiocassete.

- La setmana culminarà amb la 5ª Transformation battle, el divendres a partir de les 17h a la Sala de Posada en Escena.

Consulta la graella de programació adjunta, al web o demana el flyer a La Central!

Imagen del evento
Imagen del evento