50 €

5a Trobada empresarial sobre Transformació Digital #LleidaDigital

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Teatre L'Amistat

90-92 Carrer de Ferrer i Busquets

25230 Mollerussa

Spain

Ver mapa

Política de reembolso

Política de reembolso

Reembolsos hasta 1 día antes del evento

La tarifa de Eventbrite no es reembolsable.

Descripción del evento

Descripción

"5a Trobada empresarial #LleidaDigital sobre creixement i Transformació Digital."


Quins avantatges ens aporta Internet i com l’hem d’utilitzar per donar-nos a conèixer i arribar als possibles clients? Com podem aprofitar la digitalització per fer les empreses més eficients?

En aquesta trobada, especialistes del sector ens explicaran com aprofitar la Transformació Digital i com adaptar-se a les noves formes de consum i de negoci, les quals són cada vegada més mòbils.

Com a novetat, aquest any la 5a Trobada #LleidaDigital s'ha incorporat com a "programa associat" dins la Mobile Week del Mobile World Capital Barcelona.

AGENDA:

09:00h Welcome Coffee i acreditació dels assistents.

09:30h Benvinguda.

09:50h «Transformació Digital. Cultura i Persones» Laura Larroya, Responsable d’Organització i Gestió del Canvi de Damm.

10:20h «Neurociència i experiència de client OnOff» Lluís Martínez-Ribes, professor visitant d’ESADE i soci co-fundador m+f=! MF

10:50h «Tendències del 2020 en Màrqueting i Xarxes Socials» Tània Carrobé. Responsable de Projectes Digitals de Xtrategics.

11:00h Esmorzar i networking.

11:40h Presentació «SOMCARE», el robot desenvolupat per Grup Saltó. Premi a la millor iniciativa tecnològica, en el marc de 5G Barcelona.

11:50h Píndoles sobre Indústria 4.0.

Indústria 4.0: Gabriel Anzaldi Varas, d’Eurecat; 5G: Eduard Martín Lineros, de Mobile World Capital; Internet of Things: Rosa Paradell, d’i2CAT; Intel·ligència Artificial: Xavier Domingo i Albin, d’Eurecat; Blockchain: Virginia Mijes Martin, de Blockchain Catalunya.

12:30h «E-commerce com a complement del retail tradicionalRoger Tella, Responsable E-commerce bonÀrea.

13:00h Conclusions i cloenda.DINAMITZACIÓ

Sergi Grimau Gragera, orador motivacional, piròman emocional.
President de Special Olympics Catalunya. Jugador de bàsquet professional durant 15 anys. Com a directiu en les àrees del màrqueting i comercial ha desenvolupat una trajectòria en el món dels negocis sempre orientat a l’àmbit internacional.
https://www.linkedin.com/in/sergi-grimau-gragera-90570115/
https://www.sergigrimau.com/


PONENTS

Ponents 2020

 • Laura Larroya, Responsable Organització i Gestió del Canvi a Damm.
  EMBA per ESADE. Amb una llarga trajectòria a Damm, on ha ocupat diversos llocs de responsabilitat en àrees comercials i d’organització, des de fa quatre anys lidera la transformació del canvi a la companyia.
  https://www.linkedin.com/in/lauralarroya/

 • Lluis Martinez-Ribes, Professor visitant de Esade.
  Fascinat per la innovació en màrqueting i venda al detall. Combina la docència a les principals escoles de negocis del món i la participació com speaker en esdeveniments internacionals, amb el suport a les empreses que volen impulsar un canvi com a catalitzador de màrqueting.
  https://www.linkedin.com/in/martinezribes/

 • Roger Tella, Responsable E-commerce en bonÀrea.
  Formador i speaker sobre màrqueting digital i comerç electrònic. Una llarga trajectòria amb mon de l’empresa en els àmbits comercial i de màrqueting, li permeten gaudir d’una visió estratègica i integral.
  https://www.linkedin.com/in/rogertella/

 • Tània Carrobé Ruestes, Responsable de projectes digitals a Xtrategics.
  Directora de projectes digitals i formadora en màrqueting digital i xarxes socials. Especialista en continguts digitals, xarxes socials i comunicació corporativa.
  https://www.linkedin.com/in/taniacarrobe

Píndoles sobre Indústria 4.0:


«SOMCARE».
Misty II és un petit robot personal emocional de vigilància desenvolupat per Grup Saltó. Premi a la millor iniciativa tecnològica de Mobile World Capital Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona, en el marc de 5G Barcelona.
ORGANITZAT PER:


Xtrategics: Consultoria i Agència d'Internet. Acompanyem les empreses en la seva Transformació digital, incorporant de forma eficient les eines digitals que els permetin aconseguir els seus objectius de visibilitat i negoci. Estratègia, Projectes Web, Màrqueting i Publicitat digital al servei de marques i empreses.


Fira Mollerussa

Fira Mollerussa: Ens autònom de promoció econòmica de l’ajuntament de Mollerussa. Col·labora com a partner principal i co-organitzador de l’esdeveniment.


AMB LA COL·LABORACIÓ:Resum de les anteriors trobades empresarials #LleidaDigital :Preguntes freqüents:

 • Opcions de transport: Podeu consultar aquí totes les opcions per arribar a la Trobada en transport públic. Les parades de tren i autocars es troben a 5 minuts a peu del lloc de la Trobada.
 • Opcions d'aparcament: Si veniu en cotxe, podeu aparcar mitjançant el sistema municipal de parquímetres o de forma gratuïta en els pàrquings públics del municipi . Consulteu aquí tots els pàrquings públics de Mollerussa.
Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Teatre L'Amistat

90-92 Carrer de Ferrer i Busquets

25230 Mollerussa

Spain

Ver mapa

Política de reembolso

Reembolsos hasta 1 día antes del evento

La tarifa de Eventbrite no es reembolsable.

Guarda este evento

Evento guardado