6è sLHam de científiques de l'IDIBELL

Panel de acciones

6è sLHam de científiques de l'IDIBELL

sLHam de científiques de l'IDIBELL, en commemoració del Dia Mundial de la Dona en la Ciència. Amb la col·laboració musical de l'EMMCA.

Cuándo y dónde

Fecha y hora

Ubicación

Auditori Barradas 56 Rambla Just Oliveras 08901 L'Hospitalet de Llobregat Spain

Mapa y direcciones

Cómo llegar

Acerca de este evento

  • 1 hora 30 minutos
  • Entrada electrónica móvil

El 6è sLHam de dones científiques de l’IDIBELL tindrà lloc el divendres 10 de febrer a les 19 h a l’Auditori Barradas de L’Hospitalet. Hi participaran sis investigadores i professionals de l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge i dues estudiants de batxillerat científic de l'Institut Bellvitge. Cada una d’elles explicarà la seva tasca al voltant de la recerca biomèdica amb una xerrada divulgativa de cinc minuts. Les protagonistes d'enguany seran Sandra Acosta, Begoña Aran, Lidia Franco, Núria Lloberas, Patricia Prada, Gemma Via, Fatima Akhtar i Paula Barrios. L’acte serà conduït per Carla Serra, comunicadora científica de l’IDIBELL.

L'esdeveniment tindrà taquilla inversa i recollirà fons impulsar la recerca biomèdica de l'IDIBELL.

L'sLHam s’organitza amb la col·laboració de l’ajuntament de L’Hospitalet, l'Auditori Barradas, l'Escola de Música Centre de les Arts de L'Hospitalet, l'Insitut Bellvitge i de la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología (FECYT). La iniciativa té també el suport de Aire Ancient Baths, Debut, BioNova Científica, Labclinics i Sarstedt, que doten els premis per a les participants.