Acte de cloenda OPEN HOUSE PALMA

Panel Acciones y detalles

Ventas terminadas

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Antiguo Parque de Bomberos - ASIMA

1 Carrer Gremi Picapedrers

07009 Palma

Spain

Ver mapa

Descripción del evento
Acte de cloenda d'OPEN HOUSE PALMA, exclusiu per l'equip de voluntariat!

Acerca de este evento

ACTE DE CLOENDA

Dia 7 de novembre, per posar punt i final al cap de setmana de l'OPEN HOUSE PALMA i per tal d'agrair-vos la vostra dedicació, hem organitzat un acte de cloenda exclusiu per l'equip de voluntariat!

Serà a l'Antic Parc de Bombers de Palma (carrer Gremi Picapedrers 1, de Palma) i gaudirem de la música de Món Sound, una picada del Forn de Sant Francesc d'Inca i cervesa de la mà de Rosa Blanca.

Aprofitarem també l'ocasió per fer el sorteig de la nit d'hotel i berenar a l'Hotel Nou Baleares, de lots de llibres de la mà d'Arquia i dels cursos d'estiu de la UNED.

Vos hi esperam a tots!

PROTOCOLS COVID-19

Durant l'acte de cloenda, se seguiran totes les mesures marcades per l'autoritat sanitària* relatives a les condicions en què s’han de dur a terme les activitats culturals i relatives a la prestació dels serveis de restauració.

Conseqüentment, l'ús de mascareta serà obligatòria en tot moment . S’exceptua l'obligació de l'ús de mascareta el moment de consumir aliments i begudes, però no durant els temps d’espera o sobretaula.

Hi haurà gel hidroalcohòlic a disposició dels assistents en accedir al recinte.

*Acord del Consell de Govern de 27 de setembre de 2021 pel qual s’aprova el Pla Consolidat de Mesures de Prevenció, Contenció i Coordinació per Fer Front a la Crisi Sanitària Ocasionada per la COVID-19 i s’estableixen els nivells d’alerta sanitària que s’han d’aplicar a cada una de les illes, publicat al BOIB n. 133 de 28 de setembre de 2021.

Fecha y hora

Ubicación

Antiguo Parque de Bomberos - ASIMA

1 Carrer Gremi Picapedrers

07009 Palma

Spain

Ver mapa

Organizador Open House Palma

Organizador de Acte de cloenda OPEN HOUSE PALMA

OPEN HOUSE PALMA és el major festival d’arquitectura i portes obertes de la nostra ciutat. Durant el cap de setmana del 6 i 7 de novembre de 2021 obriran al públic més de 80 edificis i espais, habitualment tancats o ocults a la ciutadania, de manera gratuïta, i que tenen com a denominador comú ser els millors exemples d’arquitectura i disseny de Palma. Trobaràs tota la informació a la nostra pàgina web: www.openhousepalma.org

Guarda este evento

Evento guardado