Activitat cases amb ànima - OHB20

Información sobre el evento

Ubicación

Ubicación

48H Open House BCN - 24 i 25 d'octubre 2020

Carrer de les Ramelleres 27

.

08001 Barcelona

Spain

Ver mapa

Política de reembolso

Política de reembolso

No se hacen reembolsos

Descripción del evento
ACTIVITAT CASES AMB ÀNIMA Carrer Badajoz 90, BCN Dissabte 24 d'octubre a les 10 h, 12 h, 16:30 h, 18:30 h

Acerca de este evento

ACTIVITAT CASES AMB ÀNIMA

Dissabte 24 d'octubre a les 10 h, 12 h, 16:30 h, 18:30 h

Cases amb Ànima és un projecte que neix de la necessitat de recuperar el sentit tradicional de l’arquitectura de l’habitatge. L’arquitectura va néixer per crear refugis per a les persones: dels recursos que oferia la terra, de les necessitats psicològiques i espirituals dels seus habitants, i dels coneixements i la saviesa popular. Avui dia, l’arquitectura es regeix majoritàriament per paràmetres econòmics i tecnològics. Les autores d’aquest projecte es pregunten per què s’atorga més importància al continent (la construcció) que al contingut (els seus habitants) i desenvolupen una proposta que apodera les persones d’eines per transformar les seves llars en espais física i emocionalment sostenibles.

L'activitat proposada ens farà prendre consciència de la capacitat que tenen els espais de transmetre emocions. Quants de nosaltres vivim a la casa dels nostres somnis? Els espais habitables han d’afavorir l’íntegre desenvolupament dels qui hi viuen.

Alblanc atelier és un espai que tramet ànima. L'ànima de la seva fundadora que el va dissenyar tenint en compte tots aquells aspectes que la fan viure en plenitud. És per això que entrar a alblanc es traslladar-nos a l'estiu, al mediterrani, al ritme lent i a caminar descalç. Un atelier floral, envoltat de natura que explorarem des de les nostres emocions.

Comparte con tus amigos

Ubicación

48H Open House BCN - 24 i 25 d'octubre 2020

Carrer de les Ramelleres 27

.

08001 Barcelona

Spain

Ver mapa

Política de reembolso

No se hacen reembolsos

Guarda este evento

Evento guardado