Actuar per sentir-se útils.

Panel Acciones y detalles

Ventas terminadas

Fecha y hora

Ubicación

CCCC Centro del Carmen de Cultura Contemporánea

2 Carrer del Museu

#4

46003 València

Spain

Ver mapa

Taller experiencial

Acerca de este evento

VAL

Un problema que es pot presentar en la lluita climàtica és la desmotivació: “I si no arribem a temps…”, “I si el que faig no serveix per a res…”

Contra això hi ha remeis. Saber i sentir que som un moviment de persones que cada vegada està augmentant, que cada compra local és un pas per a una societat descarbonitzada, que aprendre a comunicar efectivament el canvi climàtic facilita que altres persones s’impliquen. Tot això i més, ajuda a continuar actuant i amb convicció i ganes.

El taller serà experiencial, això vol dir que farem unes dinàmiques en grups per aprendre a vivenciar com mantindre l’estat d’ànim per continuar motivats/ades actuant fins a aconseguir frenar el canvi climàtic.

Carles Porcel es coach y formador en habilidades para políticos/as y activistas en www.capacitador.info.

CAST

Un problema que se puede presentar en la lucha climática es la desmotivación: “Y si no llegamos a tiempo…”, “Y si el que hago no sirve para nada…”

Contra esto hay remedios. Saber y sentir que somos un movimiento de personas que cada vez está aumentando, que cada compra local es un paso para una sociedad descarbonizada, que aprender a comunicar el cambio climático efectivamente facilita que otras personas se impliquen. Todo esto y más, ayuda a continuar actuando y con convicción y ganas.

El taller será experiencial, esto quiere decir que haremos unas dinámicas de grupos para aprender a vivenciar como mantener el estado de ánimo para continuar motivados/as actuando hasta conseguir frenar el cambio climático.

Carles Porcel es coach y formador en habilidades para políticos/as y activistas en www.capacitador.info.