Gratis

«Àer» de Laia Santanach - RUSC 2021

Panel Acciones y detalles

Gratis

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Museu de la Vida Rural

Carretera de Montblanc, 35

43440 L'Espluga de Francolí

Spain

Ver mapa

Descripción del evento
RUSC Recital de poesia de l'Espluga de Francolí

Acerca de este evento

La novena edició del RUSC, el Festival de Poesia de l’Espluga de Francolí comptarà amb dansa contemporània i música electrònica de la mà de Laia Santanach, que portarà l’espectacle Àer al Museu de la Vida Rural el pròxim divendres 30 de juliol a les 19.30 h.

Àer és una peça que replanteja la dansa tradicional popular del contrapàs amb la seva música des d’una visió actual, personal i subjectiva entenent-la com a referent vivencial, estructural i social del moment amb una mirada en clau de gènere.

El contrapàs es ballava a Catalunya fins al segle XIX, inicialment en context litúrgic, i sembla que va ser el precursor de la sardana. La peça reflexiona sobre l’origen i l’execució d’aquesta dansa de caràcter solemne, interpretada originalment, segons els experts, únicament per homes.

Àer ha estat el projecte guanyador de la tercera edició del Premi Delfí Colomé i candidata als Premis Max 2020 com a millor coreografia i finalista dels Premis Dansacat per l’espai sonor 2020.

Àer arriba al Museu de la Vida Rural gràcies a la col·laboració amb FiraTàrrega i al programa Circuit Nòmada per impulsar les arts de carrer.

El desenvolupament de l’acte es realitzarà atenent als protocols de seguretat i prevenció adoptats per l’organització davant de la COVID-19. És per aquest motiu que per participar-hi cal fer reserva prèvia en línia o trucant al 977 87 05 76. Les places són limitades.

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Museu de la Vida Rural

Carretera de Montblanc, 35

43440 L'Espluga de Francolí

Spain

Ver mapa

{ _('Organizer Image')}

Organizador Museu de la Vida Rural

Organizador de «Àer» de Laia Santanach - RUSC 2021

El Museu de la Vida Rural de la Fundació Carulla és el centre cultural de la memòria, la reflexió i la transformació sostenible des del món rural. Voleu participar en aquest projecte apassionant? Visiteu la nostra col·lecció o les exposicions temporals, participeu en els debats, workshops i activitats artístiques, i compartiu les vostres experiències. Tingueu l’edat que tingueu, la vostra aportació és fonamental!

Per saber on anem, cal saber d’on venim.

Guarda este evento

Evento guardado