Gratis

Allò que els nostres cossos recorden de la fàbrica de fils

Panel Acciones y detalles

Gratis

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Fabra i Coats: Centre d'Art Contemporani

20 Carrer de Sant Adrià

08030 Barcelona

Spain

Ver mapa

Descripción del evento
LA TRAMA / TRANSDUCTORES - Allò que els nostres cossos recorden de la fàbrica de fils Dins el cicle Hacer Historia(s) v.IV

Acerca de este evento

Un projecte de llarg recorregut per tal de donar veu a les històries i memòries de les dones que van treballar a Fabra i Coats, amb la intenció de recollir tot allò que no s’explica en la seva història oficial. Per això hem impulsat una recerca compartida amb persones i entitats Sant Andreu al voltant de documents o records del dia a dia a la fàbrica: les olors dels tints, els moviments repetitius de debanar i apedaçar, el soroll de les màquines...i tantes altres coses que desconeixem de la vida fabril.

Al llarg de diferents trobades amb les ex-treballadores de la fàbrica, les alumnes de CFA Pegaso i La Poderosa, comparteixen vivències entre veïnes i conegudes que van treballar al recinte, atenem els gestos que connecten amb aquests records i s’apropien dels objectes de la sala d’exposicions que avui l’habiten.

Un procés de La Trama, el programa de cultura, educació i territori de Fabra i Coats: Centre d’Art Contemporani a cura de Transductores amb les extreballadores de la fàbrica, CFA Pegaso i l’acompanyament de La Poderosa.

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Fabra i Coats: Centre d'Art Contemporani

20 Carrer de Sant Adrià

08030 Barcelona

Spain

Ver mapa

Organizador LA TRAMA / TRANSDUCTORES / HACER HISTORIA(S) VOL.4

Organizador de Allò que els nostres cossos recorden de la fàbrica de fils

Guarda este evento

Evento guardado