Arquinset 2019: "Paisatge i comunicació"

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Disseny Hub Barcelona

Plaça de les Glòries Catalanes, 37 planta -1. Aula B+C

08018 Barcelona

Spain

Ver mapa

Descripción del evento

Descripción

"PAISATGE I COMUNICACIÓ"

Les intervencions paisatgístiques destinades a comunicar diferents llocs (urbans o no) són sovint franges sensibles a ser vies d’urbanització dels espais naturals o a impulsar-ne l’ús excessiu i impropi. A la inversa, els espais de comunicació han sigut també vehicles per naturalitzar els indrets urbans; en aquestes sessions voldríem recordar-ne uns exemples d’èxit.

Aquesta qüestió es debatrà en dues sessions dedicades als autors següents:

Sergi Ventosa Hernández i Adelina Casanova Pujol, seleccionats dels Premis FAD 2018 per la recuperació de l’antiga sendera al castell de Móra d’Ebre.

Imma Jansana, de JANSANA, DE LA VILLA, DE PAAUW, guanyadors del Premi FAD 2019 Ciutat i Paisatge pel Passeig Marítim de Prat de Llobregat, del Premi Europeu de l’Espai Públic Urbà 2012 per la Restauració de les Bateries Antiaèries del Turo de la Rovira, del Premi Construmat 2009 per la Urbanització de la Gran Via a l’Hospitalet de Llobregat i del Premi FAD de Ciutat i Paisatge 1993 pel passeig marítim de Gavà.

"PAISAJE Y COMUNICACIÓN"

Las intervenciones paisajísticas destinadas a comunicar diferentes lugares (urbanos o no) son a menudo franjas sensibles a ser vías de urbanización de los espacios naturales o a impulsar un uso excesivo e impropio de ellas. A la inversa, los espacios de comunicación han sido también vehículos para naturalizar los lugares urbanos; en estas sesiones quisiéramos recordar unos ejemplos de éxito.

Esta cuestión se debatirá en dos sesiones dedicadas a los siguientes autores:

Sergi Ventosa Hernández y Adelina Casanova Pujol, seleccionados de los Premios FAD 2018 por la recuperación del antiguo sendero hacia el castillo de Móra d’Ebre.

Imma Jansana, de JANSANA, DE LA VILLA, DE PAAUW, ganadores del Premio FAD 2019 Ciudad y Paisaje por el Paseo Marítimo de Prat de Llobregat, del Premio Europeo de Espacio Público Urbano 2012 por la restauración de las Baterías Antiaéreas del Turó de la Rovira, del Premio Construmat 2009 por la Urbanización de la Gran Vía en Hospitalet de Llobregat y del Premio FAD de Ciudad y Paisaje 1993 por el Paseo Marítimo de Gavá.

Fecha y hora

Ubicación

Disseny Hub Barcelona

Plaça de les Glòries Catalanes, 37 planta -1. Aula B+C

08018 Barcelona

Spain

Ver mapa

Guarda este evento

Evento guardado