Arquinset 2019: "Paisatge productiu"

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Disseny Hub Barcelona

Plaça de les Glòries Catalanes, 37. Sala C

08018 Barcelona

Spain

Ver mapa

Descripción del evento

Descripción

"PAISATGE PRODUCTIU"

Pensar el disseny de paisatges com una part del sistema productiu associat a les zones urbanes s’ha convertit en necessitat des del punt de vista mediambiental i del teixit econòmic de proximitat. Ens interessa debatre les maneres d’intervenir en l’espai natural on l’acció de l’arquitecte es veu condicionada i acompanyada per l’acció de la natura, on el projecte no és definitori sinó catalitzador de la transformació.

En aquesta sessió proposem presentar projectes i debatre’ls amb:

Enric Batlle, director del Màster de Paisatgisme de la UPC; jurat dels Premis Europeus de l’Espai Públic Urbà del 2016; Premi FAD Pensament i Crítica 2012 pel llibre El jardín de la metrópoli. Del paisaje romántico al espacio libre para una ciudad sostenible; finalista dels Premis FAD Ciutat i Paisatge 2010 pel projecte de renaturalització del riu Llobregat, i seleccionat el 2019 pel camí pedalable entre Barcelona i Esplugues de Llobregat.

Cavaa i Cíclica, creadors del sistema de reg de les hortes termals de Caldes de Montbui; seleccionats dels Premis FAD 2016, i guanyadors ex aequo del Premi Europeu de l’Espai Públic Urbà.

"PAISAJE PRODUCTIVO"

Pensar el diseño de paisajes como una parte del sistema productivo asociado a las zonas urbanas se ha convertido en necesidad desde el punto de vista medioambiental y del tejido económico de proximidad. Nos interesa debatir los modos de intervenir en el espacio natural donde la acción del arquitecto se ve condicionada y acompañada por la acción de la naturaleza, donde el proyecto no es definitorio sino catalizador de la transformación.

En esta sesión proponemos presentar proyectos y debatirlos con:

Enric Batlle, director del Máster de Paisajismo de la UPC; jurado de los Premios Europeos del Espacio Público Urbano de 2016; Premio FAD Pensamiento y Crítica 2012 por el libro El jardín de la metrópoli. Del paisaje romántico al espacio libre para una ciudad sostenible; finalista de los Premios FAD Ciudad y Paisaje 2010 por el proyecto de renaturalización del río Llobregat, y seleccionado en 2019 por el camino ciclable entre Barcelona y Esplugues de Llobregat.

Cavaa y Cíclica, creadores del sistema de riego de las huertas termales de Caldes de Montbui; seleccionados de los Premios FAD 2016, y ganadores ex aequo del Premio Europeo del Espacio Público Urbano.

Fecha y hora

Ubicación

Disseny Hub Barcelona

Plaça de les Glòries Catalanes, 37. Sala C

08018 Barcelona

Spain

Ver mapa

Guarda este evento

Evento guardado