ART A CONSCIÈNCIA - Subhasta Solidària per un futur sense Alzheimer

Ha finalizado la venta de entradas

Los registros se han cerrado
Te esperamos el 10 de julio en la Sala Nonell para la subasta solidaria a beneficio de la Fundación Pasqual Maragall.

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Sala Nonell

Carrer de Johann Sebastian Bach 16

08021 Barcelona

Spain

Ver mapa

Ha finalizado la venta de entradas

Los registros se han cerrado
Te esperamos el 10 de julio en la Sala Nonell para la subasta solidaria a beneficio de la Fundación Pasqual Maragall.
Descripción del evento

Descripción

El 10 de juliol t'esperem per gaudir del millor Art a Consciència!

La Sala Nonell de Barcelona organitza una subhasta solidària a benefici de la Fundació Pasqual Maragall.

Les obres s’exposaran a partir del proper 3 de juliol i les peces sortiran a subhasta el 10 de juliol. Sota el lema “Art a Cons-ciència”, la col·lecció acull una selecció de 60 peces, entre les que destaquen obres d’artistes com Antoni Clavé, Lluís Ventós i Robert Llimós.

La Sala Nonell és una de les galeries de referència a Barcelona amb gairebé 50 anys d’història, per on han passat grans artistes com Nonell, Picasso, Fortuny, Aguilar Moré o Vayreda entre d’altres.

La selecció cedida per la galeria inclourà obres representatives de la pintura catalana de final del segle XIX i principi del XX, signades per artistes com Joan Cardona i Lladós, Josep Cusachs, Baldomero Galofré, Dionís Baixeras o Eliseu Meifrén, entre altres. De la mateixa època, el quadre “Retrato de dos mujeres granadinas”, serà la única obra estrangera, signada pel pintor anglès Frederick Yeates Hurlston fruit dels seus viatges per Espanya.

Pel que fa a la pintura contemporània, cridaran l’atenció diverses obres inicials de Regina Giménez, un Ramon Moscardó i una petita peça de Ceesepe, artista polifacètic en auge que morí el 2018 i que La Casa Encendida de Madrid li està dedicant actualment una exposició. La selecció contemporània s’estendrà amb obres de Ramon Aguilar Moré i Isidre Cisteré. Com a plat final, també s'han escollit algunes peces de l'exposició actual, titulada "Colectiva de verano".

L'import recaptat serà destinat als projectes d'investigació científica per vèncer la malaltia de l'Alzheimer.

Reserva ja la teva entrada

Si tens qualsevol dubte, pots contactar amb la sala Nonell al 93 201 69 11 o al correu electrònic salanonelljorgealcolea@gmail.com.

-------------

¡El 10 de julio te esperamos para disfrutar del mejor Arte a conciencia!

La Sala Nonell de Barcelona organiza una subasta solidaria a beneficio de la Fundación Pasqual Maragall.

Las obras se expondrán a partir del 3 de julio y las piezas saldrán a subasta el 10 de julio. Bajo el lema "Arte a Con-ciencia", la colección recoge una selección de 60 obras, entre las cuales destacan nombres de artistas como Antoni Clavé, Lluís Ventós y Robert Llimós.

La selección cedida por la galería incluirá obras representativas de la pintura catalana de final del siglo XIX y principio del XX, firmadas por artistas como Joan Cardona Lladós, Josep Cusachs, Baldomero Galofré, Dionís Baixeras o Eliseu Meifrén, entre otros. De la misma época, el cuadro “Retrato de dos mujeres granadinas”, será la única obra extranjera, firmada por el pintor inglés Frederick Yeates Hurlston fruto de sus viajes por España.

Por lo que respecta a la pintura contemporánea, llamarán la atención diversas obras iniciales de Regina Giménez, un Ramon Moscardó y una pequeña pieza de Ceesepe, artista polifacético en auge que falleció el 2018 y a quién La Casa Encendida de Madrid dedica actualmente una exposición. La selección contemporánea se extenderá con obas de Ramon Aguilar Moré i Isidre Cisteré. Como plató final, también se han escogido algunas piezas de la exposición actual, titulada “Colectiva de verano”.

El importe recaudado irá destinado a los proyectos de investigación científica para vencer la enfermedad de Alzheimer.

Reserva ya tu entrada.

Si tienes cualquier duda, puedes contactar con la Sala Nonell en el 93 201 69 11 o en el correo electrónico salanonelljorgealcolea@gmail.com.

Fecha y hora

Ubicación

Sala Nonell

Carrer de Johann Sebastian Bach 16

08021 Barcelona

Spain

Ver mapa

Guarda este evento

Evento guardado