BCN+B Impact Lab: Coneix el teu impacte! - Barcelona Activa - 15J

Panel de acciones

BCN+B Impact Lab: Coneix el teu impacte! - Barcelona Activa - 15J

Taller presencial per a iniciar el camí de la integració de la sostenibilitat per empreses de Barcelona i l'àrea metropolitana.

Por Barcelona+B

Cuándo y dónde

Fecha y hora

jue., 15 de jun. de 2023 9:30 - 11:45 CEST

Ubicación

OAE (Oficina de Atención a las Empresas) - Barcelona Activa 117 Carrer de Roc Boronat 08018 Barcelona Spain

Acerca de este evento

  • 2 horas 15 minutos
  • Entrada electrónica móvil

En què consisteix el taller Coneix el teu impacte?

El taller introductori Coneix el teu impacte té com a objectiu la sensibilització i lliurament de les eines gratuïtes de mesurament del triple impacte de les empreses - el mediambiental, el social i l'econòmic - de B Lab. En aquesta formació, capacita sobre les últimes tendències i l'evolució en la gestió de la sostenibilitat i el model empresarial de triple impacte que impulsa el moviment B Corp. Formen part d'una de les tres etapes del programa de formació per a empreses BCN+B Impact Lab.

Beneficis per a les empreses participants:

  • Aclarir conceptes per ajudar-te a introduir el triple impacte a l'organització.
  • Conèixer com començar a integrar la sostenibilitat a la teva companyia i medir el teu impacte (conèixer casos d'èxit, bones pràctiques, accedir a eines gratuïtes i tenir oportunitats per a avançar en la gestió i mesurament de l'impacte de la teva empresa).
  • Formar part del col·lectiu d'Empreses de Barcelona+B, i obtar al segell distintiu un cop finalitzats els tres tallers de "BCN+B Impact Lab", que et permetrá estar preparat per integrar la sostenibilitat a l'empresa.

A qui va dirigit?

BCN+B Impact Lab va dirigit a empreses que tinguin presència i operacions a Barcelona ciutat i l'àrea metropolitana. Recomanem la participació de 2 persones per empresa amb rols de lideratge i/o que impulsin la sostenibilitat dins de les seves companyies.

Sobre BCN+B Impact Lab

BCN+B Impact Lab impulsa la transformació sostenible de les empreses de Barcelona i de l'Àrea Metropolitana promovent la millora d'impacte i els ODS. Per això, aquesta iniciativa convoca, sensibilitza i apropa eines guia a empreses de diversos sectors i mides per aconseguir el compromís en la seva transformació empresarial integrant la gestió de la seva sostenibilitat i millorant el seu triple impacte: econòmic, social i ambiental.

Participa als tallers de BCN+B Impact Lab:

  • BCN+B Impact Lab: Coneix el teu impacte
  • BCN+B Impact Lab: Analitza el teu impacte
  • BCN+B Impact Lab: Actúa per millorar el teu impacte

Pots registrarte a cada taller de forma independent. Consulta AQUÍ més informació sobre la resta de tallers de BCN+B Impact Lab.

Qui organitza aquest esdeveniment?

Aquesta convocatòria està promoguda per Barcelona Activa dins del marc d'activitats de Barcelona+B: una aliança d'empreses, universitats, fundacions, institucions públiques, emprenedors i ciutadans per aconseguir una ciutat més pròspera, sostenible i inclusiva.

Barcelona+B no seria possible sense els seus socis estratègics: B Lab Spain, Ajuntament de Barcelona, EADA i Ferrer. Però són moltes més les organitzacions i persones que estan darrere. Coneix-nos!

Acerca del organizador