BCN+B Impact Lab: Coneix el teu impacte! - EADA - 20  octubre

Panel de acciones

BCN+B Impact Lab: Coneix el teu impacte! - EADA - 20 octubre

Taller presencial per a iniciar el camí de la integració de la sostenibilitat per empreses de Barcelona i l'àrea metropolitana.

Por Barcelona+B

Cuándo y dónde

Fecha y hora

vie., 20 de oct. de 2023 9:30 - 11:45 CEST

Ubicación

EADA Business School 204 Carrer d'Aragó 08011 Barcelona Spain

Acerca de este evento

En què consisteix el taller Coneix el teu impacte?

El taller introductori Coneix el teu impacte té com a objectiu la sensibilització i lliurament de les eines gratuïtes de mesurament del triple impacte de les empreses - el mediambiental, el social i l'econòmic - de B Lab. En aquesta formació, capacita sobre les últimes tendències i l'evolució en la gestió de la sostenibilitat i el model empresarial de triple impacte que impulsa el moviment B Corp. Formen part d'una de les tres etapes del programa de formació per a empreses BCN+B Impact Lab.

Beneficis per a les empreses participants:

  • Aclarir conceptes per ajudar-te a introduir el triple impacte a l'organització.
  • Conèixer com començar a integrar la sostenibilitat a la teva companyia i medir el teu impacte (conèixer casos d'èxit, bones pràctiques, accedir a eines gratuïtes i tenir oportunitats per a avançar en la gestió i mesurament de l'impacte de la teva empresa).
  • Formar part del col·lectiu d'Empreses de Barcelona+B, i obtar al segell distintiu un cop finalitzats els tres tallers de "BCN+B Impact Lab", que et permetrá estar preparat per integrar la sostenibilitat a l'empresa.

A qui va dirigit?

BCN+B Impact Lab va dirigit a empreses que tinguin presència i operacions a Barcelona ciutat i l'àrea metropolitana. Recomanem la participació de 2 persones per empresa amb rols de lideratge i/o que impulsin la sostenibilitat dins de les seves companyies.

Sobre BCN+B Impact Lab

BCN+B Impact Lab impulsa la transformació sostenible de les empreses de Barcelona i de l'Àrea Metropolitana promovent la millora d'impacte i els ODS. Per això, aquesta iniciativa convoca, sensibilitza i apropa eines guia a empreses de diversos sectors i mides per aconseguir el compromís en la seva transformació empresarial integrant la gestió de la seva sostenibilitat i millorant el seu triple impacte: econòmic, social i ambiental.

Participa als tallers de BCN+B Impact Lab:

  • BCN+B Impact Lab: Coneix el teu impacte
  • BCN+B Impact Lab: Analitza el teu impacte
  • BCN+B Impact Lab: Actúa per millorar el teu impacte

Pots registrarte a cada taller de forma independent. Consulta AQUÍ més informació sobre la resta de tallers de BCN+B Impact Lab.

Qui organitza aquest esdeveniment?

Aquesta convocatòria està promoguda per EADA Business School dins del marc d'activitats de Barcelona+B: una aliança d'empreses, universitats, fundacions, institucions públiques, emprenedors i ciutadans per aconseguir una ciutat més pròspera, sostenible i inclusiva.

Barcelona+B no seria possible sense els seus socis estratègics: B Lab Spain, Ajuntament de Barcelona, EADA i Ferrer. Però són moltes més les organitzacions i persones que estan darrere. Coneix-nos!

Acerca del organizador