13,42 €

BxCat 2021: Blockchain per Catalunya

Panel Acciones y detalles

13,42 €

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Science and Technological Park of the University of Girona

15 Carrer Pic de Peguera

17003 Girona

Spain

Ver mapa

Política de reembolso

Política de reembolso

No se hacen reembolsos

Descripción del evento
BxCat és un esdeveniment de catalans i per a catalans, que té l'objectiu d'apropar la tecnologia blockchain a la societat catalana.

Acerca de este evento

L'ESDEVENIMENT

BxCat neix com un esdeveniment de blockchain totalment local.

BxCat té l'objectiu d'apropar la tecnologia blockchain a la societat catalana, per tal que aquesta entengui la necessitat d'adoptar-la i així posicionar-nos com un país capdavanter, pioner i innovador.

BxCat és un esdeveniment que té lloc a Catalunya, de catalans i per a catalans; un espai per a les empreses del nostre territori, on tindran l'oportunitat de donar-se a conèixer, d'explicar el seu projecte, i de crear sinergies amb tota mena d'actors; un esdeveniment per a la nostra gent que, sense importar el nivell de coneixement que tingui, veurà l'oportunitat de descobrir o aprofundir en aquesta tecnologia revolucionària.

EL CBCAT

El CBCat (Centre Blockchain de Catalunya) té com a finalitat promoure l’adopció d’actius digitals i tecnologies descentralitzades (DLTs) a Catalunya mitjançant la difusió i alfabetització digitals, no només entre tots i cadascun dels sectors industrials sinó també, i sense excepció, entre aquells actors, individuals o col·lectius, privats o institucionals, potencialment concernits.

Promou, explica, i educa sobre la tecnologia blockchain, casos actuals d’aplicació i possibilitats futures. I, també, vol servir de pol de desenvolupament, i nexe d’unió entre les comunitats local i global, d’un ecosistema altament innovador, que empenyi el creixement econòmic i tecnològic, i projecti Catalunya com a actor digital en l’esfera internacional.

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Science and Technological Park of the University of Girona

15 Carrer Pic de Peguera

17003 Girona

Spain

Ver mapa

Política de reembolso

No se hacen reembolsos

Organizador Democracy4all

Organizador de BxCat 2021: Blockchain per Catalunya

Guarda este evento

Evento guardado