16,20 €

Cabaret 13 a la fresca

Panel Acciones y detalles

16,20 €

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

El Guinardó

El Guinardó

Barcelona

Spain

Ver mapa

Descripción del evento
Cabaret 15 de setembre, 19.30h Barri del Guinardó

Acerca de este evento

Si hi ha una estrella del cabaret més experimental a Barcelona, aquesta és, sens dubte, Roberto G. Alonso. Amb la seva companyia ens ha presentat espectacles d’èxit, com el recent Laberint Striptease (La Seca – Espai Brossa), i ens han convidat a nits canalles amb Cabaret 13, l’espectacle de cabaret picant que es va fer, amb nocturnitat i de manera intermitent, al local de la companyia. Per als Terrats en Cultura, Roberto G. Alonso recupera aquest Cabaret 13, un espectacle que arrossega l’aura dels esdeveniments mítics, i el porta més enllà per mostrar-lo al nostre festival.

La gràcia és aquesta: fer que el cabaret més underground agafi volada i pugi al terrat. Per aconseguir-ho, Alonso ha repensat l’espectacle i l’ha adaptat a l’espai diàfan dels terrats, tot plegat per passar una vetllada cabaretera singular i inoblidable.

En definitiva, prepareu-vos per gaudir d’un espectacle de cabaret amb denominació d’origen i imaginació il·limitada: sensualitat, extravagància, erotisme, burlesc, canallisme, transgressió, cant, provocació, dansa, transformisme, petardeo, diversió i molt, molt taló! Us hi atreviu?

In`tèrprets

Roberto G Alonso

Davo Marín

Carme Milan

Víctor Peralta

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

El Guinardó

El Guinardó

Barcelona

Spain

Ver mapa

{ _('Organizer Image')}

Organizador Coincidències

Organizador de Cabaret 13 a la fresca

Guarda este evento

Evento guardado