Agotado

Caminada Oliba 2017 al Bages - Sant Vicenç de Castellet i les millors viste...

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Cal Soler

Carrer de F. Soler i Puigdollers, 1

08295 Sant Vicenç de Castellet

Spain

Ver mapa

Amigos que van
Descripción del evento

Descripción

El Camí Oliba, Bages Turisme, l'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet i el Centre Excursionista de Sant Vicenç de Castellet, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, et conviden a la Caminada Oliba '17 al Bages per gaudir de Sant Vicenç de Castellet i les millors vistes de Montserrat. Sortirem de la zona d'aparcament de Can Soler (St. Vicenç de Castellet) i recorrerem uns 14km del Camí Oliba (GR-151). La caminada amb esmorzar i guiatge inclosos és gratuïta!

Què és el Camí Oliba
El Camí Oliba és un sender de gran recorregut (GR-151) que connecta algunes de les obres més emblemàtiques de l’art romànic català. Transcorre entre Montserrat i els Pirineus i passa per algunes de les ciutats i pobles amb més història de la Catalunya Vella com Manresa, Vic, Ripoll i Sant Joan de les Abadesses. Creua el paisatge d’interior i mitja muntanya de les comarques del Bages, Osona i el Ripollès en un itinerari poc exigent i envoltat de serveis turístics i comercials de gran valor afegit.

El Camí Oliba et mostra el patrimoni romànic dels Pirineus a Montserrat de la mà del Bisbe i Abat Oliba! Trobaràs més informació a www.camioliba.cat.

Horari de la caminada
8.30h – Sortida en autocar de l’aparcament de Cal Soler, Sant Vicenç de Castellet (croïlla Av. Secretari Canal - Plaça Generalitat).
9.00h – Caminada de 14 km amb esmorzar inclòs gratuït. Farem dues parades amb explicació dels guies que ens acompanyaran, una primera parada amb vistes a les Muntanyes Russes i Castellet i una segona parada al pont d’accés a Sant Vicenç (de principis del S. XX).
13.00h – Arribada a Can Soler

Punt de sortida i arribada
Cal Soler, a l'Av. Secretari Canal amb Plaça Generalitat, Sant Vicenç de Castellet. (Veure al Google Maps).

Més informació
Al web del www.camioliba.cat. Presencialment, a l'OAC de l'Ajuntament de St. Vicenç de Castellet o al Centre Excursionista de Sant Vicenç de Castellet i per telèfon 93 693 06 11.

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Cal Soler

Carrer de F. Soler i Puigdollers, 1

08295 Sant Vicenç de Castellet

Spain

Ver mapa

Guarda este evento

Evento guardado