Gratis

Canelons de carn de l'àvia no és un bon nom per a un plat

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Museu del calçat i de la indústria

223 Avinguda del General Luque

07300 Inca

Spain

Ver mapa

Descripción del evento
La gastronomia des d'un punt de vista diferent

Acerca de este evento

Amb una mica d'humor i una mica de realitat, abordarem la importància de l'experiència gastronòmica des del punt de vista del client, dins i fora de l'àmbit del restaurant. Parlarem d'esdeveniments gastronòmics originals i també de la utilització de la metodologia d'una cuina com a exemple per potenciar el treball en equip de diferents tipus d'empreses.

Em dic Miguel Ángel Payeras. Vaig néixer a Palma, on visc actualment. Tenc 47 anys. Estic casat des de fa 20 anys amb Araceli. Tenc un fill de 13 anys que es diu Guillem. Vaig estudiar Enginyeria de Telecomunicacions i mai vaig exercir d'això perquè em vaig ficar de ple en l'àmbit de les vendes i el màrqueting. He passat per empreses petites, mitjanes i grans. Fins i tot vaig arribar a ser el director del 112 de Balears. Actualment som propietari de Deacorde Agency (agència de màrqueting i comunicació) i Chefs(in) (marca d'alta cuina).

A Deacorde Agency duim 16 anys oferint serveis de comunicació corporativa i màrqueting estratègic, principalment a Balears, a empreses de qualsevol volum. Treballam amb autònoms, petites empreses i també amb grans corporacions. Per a això, els nostres professionals aporten tots els coneixements de màrqueting i comunicació que la seva empresa pot necessitar, des de la planificació fins a l'execució. A més, ho feim amb honestedat, dedicació, artesania i meticulositat. Això ens permet resoldre amb èxit qualsevol repte que el seu negoci vulgui plantejar-nos. Ajudam les empreses a innovar i transformar el seu negoci des de la comunicació corporativa i el màrqueting.

El 2012 creàrem la marxa Chefs(in) per promocionar la gastronomia local a través de la figura dels xefs d'alta cuina que treballen a Balears.

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Museu del calçat i de la indústria

223 Avinguda del General Luque

07300 Inca

Spain

Ver mapa

Guarda este evento

Evento guardado