Gratis

CANNABMED 2018: Un pont entre la medicina cannàbica i els pacients

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

CCCB

5 Carrer de Montalegre

08001 Barcelona

Spain

Ver mapa

Descripción del evento

Descripción


El Congrés CANNABMED és l’únic esdeveniment a l’Estat español dedicat específicament a la figura de l’usuari/a de cànnabis medicinal i, a les seves famílies i cuidadors/es. En aquesta segona edició es dedicará especial atenció al collectiu de professionals de la medicina.

CANNABMED 2018 buscar enriquir la conversa sobre la regulació del cánnabis medicinal i donar visibilitat a les preocupacions i demandes del collectiu afectat.

El 25 d’abril de 2001, el Parlament de Catalunya va aprobar una proposició no de llei, firmada per tots els grups parlamentaris, en què s’instava el Consell Executiu “a fer les gestions necessàries perquè s’autoritzi l’ús terapèutic del cànnabis”. Han passat 17 anys i les persones que utilitzen cànnabis per motius de salut segueixen desemparades legalment i són estigmatitzades i multades per buscar el remei al seu patiment.

El Congrés CANNABMED busca oferir formació – basada en el rigor científic- al collectiu de professionals de la medicina i la infermeria y vol fer de pont entre pacients, agents, científics, mitjans de comunicación i representants polítics. Un pas cap a un horitzó de millor enteniment social.

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

CCCB

5 Carrer de Montalegre

08001 Barcelona

Spain

Ver mapa

Guarda este evento

Evento guardado