13,40 €

Cánovas, Adolfo & Guzmán + Sachiko Kanenobu al Mud 2020 · Festival Músiques...

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Café del Teatro de l'Escorxador

2, bis Carrer de Roca Labrador

25003 Lleida

Spain

Ver mapa

Política de reembolso

Política de reembolso

No se hacen reembolsos

Descripción del evento

Descripción

Concert doble: Sachiko Kanenobu + Cánovas, Adolfo y Guzmán

Considerada la primera cantautora japonesa, Sachiko Kanenobu és la responsable del que unànimement es cita com al millor àlbum de folk i folk-rock fet mai al Japó.

El disc, de títol “Misora” i editat l’any 1971, viu una segona vida avui, redescobert per noves generacions d’aficionats arreu del món (va ser reeditat a Catalunya fa més de 10 anys, i l’any passat als EUA per Light in the Attic, mateix segell que va catapultar la tornada de Rodriguez).

Als seus 71 anys, Sachiko està fent concerts de manera ocasional (sold outs continuats al Japó i EUA), i en la seva segona visita a Europa actuarà de manera exclusiva a Lleida, una altra llegenda que sumar a les que ja han trepitjat el nostre escenari en aquests 14 anys.

----------------------------

Corria l’any 1974 quan aquests tres músics, junt amb Rodrigo García, van formar el quartet conegut com Cánovas, Rodrigo, Adolfo y Guzmán, també coneguts per les sigles C.R.A.G.

Amb la bellesa del seu folk-pop carregat d’armonies vocals, han estat sempre comparats amb els mites nord-americans Crosby, Stills, Nash & Young.

El mateix 1974 va ser editat el seu primer àlbum, “Señora Azul”, que tot i passar desapercebut al seu dia, resulta ser avui considerat un dels millors àlbums espanyols del segle XX, incloent himnes com “Solo pienso en ti” o “Señora Azul”.

Un parell d’anades i vingudes en dècades posteriors, i sempre sense actuar en directe, completaren el seu bagatge, i ara tenim l’ocasió de disfrutar del seu directe (sense Rodrigo), 46 anys després de l’edició de “Señora Azul”.

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Café del Teatro de l'Escorxador

2, bis Carrer de Roca Labrador

25003 Lleida

Spain

Ver mapa

Política de reembolso

No se hacen reembolsos

Guarda este evento

Evento guardado