Ciència a Escena ! - Big Van Ciencia

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Centre Cultural Sant Josep

Av. Isabel la catòlica, 32

08901 L'Hospitalet de Llobregat

Spain

Ver mapa

Descripción del evento

Descripción

Monòlegs
Big Van Ciencia
Històries científiques per difractar-se de riure.

Què té de transgènic Spiderman? Com resisteixen els bacteris als antibiòtics? Quina és la ciència que s’amaga darrere d'un gintònic, moderat, quan estem en una festa?

Els monòlegs científics de Big Van Ciencia responen a aquestes i moltes més preguntes, ja que estan escrits i interpretats per persones dedicades a la ciència, procedents de tots els camps del coneixement -tenim, fins i tot, enginyeres -, que expliquen la ciència que elles mateixes fan d'una manera molt peculiar: amb humor.

A través del gènere teatral del monòleg científic, aquests friquis (anomenem-los pel seu nom) pugen a l'escenari al més pur estil Club de la Comedia, fent un espectacle per a tots els públics en què s'aprèn ciència al mateix temps que es difracta de riure.

Big Van Ciencia és una organització sense ànim de lucre integrada per persones científiques i investigadores amb formació en arts escèniques.


Ciència a Escena!

La Ciència i la Tècnica també són espectacle.
Un petit festival dedicat a muntatges escènics, que tenen la ciència o la tècnica com a base, fil conductor o argument principal.

Organitzat i produït per Pessics de Ciència.

Fecha y hora

Ubicación

Centre Cultural Sant Josep

Av. Isabel la catòlica, 32

08901 L'Hospitalet de Llobregat

Spain

Ver mapa

Guarda este evento

Evento guardado