11,54 €

Ciutats i cura - 10+1 anys dels Debats en Treball Social i Política Social

Panel Acciones y detalles

11,54 €

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Centro Cultural de la Mercè

12 Pujada de la Mercè

17004 Girona

Spain

Ver mapa

Política de reembolso

Política de reembolso

Reembolsos hasta 7 días antes del evento

La tarifa de Eventbrite no es reembolsable.

Descripción del evento
El proper 12 de novembre de 2021 celebrarem la 10a + 1 edició dels Debats en Treball Social i Política Social al Centre Cultural La Mercè

Acerca de este evento

El proper 12 de novembre de 2021 celebrarem la 10a + 1 edició dels Debats en Treball Social i Política Social al Centre Cultural La Mercè de Girona.

Els Debats en Treball Social i Política Social arribaven el 2020 a la desena edició. Al llarg d’aquests 10 anys hem abordat temàtiques diverses que han posat sobre la taula realitats i fenòmens vinculats amb les polítiques socials i el benestar, en un context local i global. Alguns dels temes tractats han estat els drets socials, els racismes, les perifèries, el coneixement propi de les disciplines socials o els condicionants socials de la salut.

El principal objectiu dels debats ha estat promoure la reflexió entre els professionals i estudiants de l’acció social, un objectiu modest però necessari, per tal de repensar la societat actual i al mateix temps posar en contacte el món professional i la universitat. Així mateix, han cercat una certa repercussió social, exposant realitats sovint incòmodes o poc presents en les esferes polítiques i mediàtiques.

L’edició d’enguany posa el focus en les ciutats i les cures, un dels grans reptes que haurem d’afrontar en el futur més immediat. Dues realitats, aquestes, que semblen condemnades a confluir, ateses les transformacions socials en relació a l’edat i el gènere, entre altres, i la tendència cada vegada més important a situar les ciutats i els municipis com els actors de referència per a la vida en comú des de la proximitat. Abordarem també, els reptes, oportunitats i riscos de la implantació de la Intel·ligència Artificial en l’atenció a les persones.

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Centro Cultural de la Mercè

12 Pujada de la Mercè

17004 Girona

Spain

Ver mapa

Política de reembolso

Reembolsos hasta 7 días antes del evento

La tarifa de Eventbrite no es reembolsable.

Organizador Debats en Treball Social i Política Social

Organizador de Ciutats i cura - 10+1 anys dels Debats en Treball Social i Política Social

Organitzat conjuntament per: Fundació Campus Arnau d'Escala, Universitat de Girona, UNED Girona, TSCAT i Ajuntament de Girona.

Blog dels Debats

Guarda este evento

Evento guardado