3,51 € – 6,80 €

Cloenda Marató Isabel - Serielizados Next

Panel Acciones y detalles

Desde 3,51 €

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Teatre del CCCB

Plaça de Joan Coromines

08001 Barcelona

Spain

Ver mapa

Política de reembolso

Política de reembolso

Contacta con el organizador para solicitar un reembolso.

La tarifa de Eventbrite no es reembolsable.

Descripción del evento
Estrenem un nou cicle, el Serielizados Next, amb la marató d’una sèrie biogràfica dedicada a Isabel Allende.

Acerca de este evento

Amb la participació de l’actriu protagonista Daniela Ramírez.

La serie ‘Isabel: La historia íntima de la escritora Isabel Allende ’ és l’escollida per la primera sessió del Serielizados Next, el nou cicle que estrenem en aquesta edició del festival. Es tracta d’una iniciativa, de recorregut al llarg de l’any, realitzada amb col·laboració d’Acció Cinema i La Vanguardia. Una selecció de sèries amb vocació feminista, reivindicativa i diversa. A Serielizados Next tenen cabuda els temes que marcaran l’agenda social de la propera dècada.

I el cicle arrenca amb l’estrena exclusiva a Espanya d’aquesta producció llatinoamericana centrada en la vida de l’escriptora Isabel Allende. Tot un referent mundial com a dona independent i triomfadora, Allende has estat capaç d’explorar tabús socials respecte al paper de la dona a la societat, com demostren molts dels seus llibres.

D’això en parla també aquesta sèrie biopic de tres episodis que fa una crónica de la trajectoria personal d’Isabel Allende. Primer com a periodista i després com a autora de best-sellers. Des dels inicis a Xile fins a l’exili polític arrel del cop d’Estat de 1973. Del seu primer matrimoni trencat als anys 80 fins a la mort de la seva filla al 1993.

Una vida excepcional que ha estat adaptada a la pantalla per Jonathan Cuchacovich (guionista) i Rodrigo Bazaes (Director) i interpretada en la seva totalitat per l’actriu Daniela Ramírez, que serà la convidada d’excepció d’aquesta marató de tres capítols al Serielizados Fest.

Col·labora: Acció Cinema i La Vanguardia

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Teatre del CCCB

Plaça de Joan Coromines

08001 Barcelona

Spain

Ver mapa

Política de reembolso

Contacta con el organizador para solicitar un reembolso.

La tarifa de Eventbrite no es reembolsable.

{ _('Organizer Image')}

Organizador Serielizados Fest

Organizador de Cloenda Marató Isabel - Serielizados Next

La 8a edició del Festival Internacional de Sèries se celebrarà presencialment del 19 al 24 d’octubre a Barcelona, del 27 al 30 d’octubre a Madrid i els dotze dies seguits a Filmin en format online.

Guarda este evento

Evento guardado