Gratis

Coctels&Net bcn - ESPECIAL EMPRENEDORES - 13 Desembre 2017

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Mobile World Centre

2 Carrer de Fontanella

08002 Barcelona

Spain

Ver mapa

Descripción del evento

Descripción

El proper dimecres 13 de desembre a les 18:30h, al Mobile World Centre, a la Plaça Catalunya cantonada Portal de l’Àngel, es posarà en marxa la XVIII edició de Còctels&Net bcn-mad (#CoctelsNet - #WomensAge)

El Mobile World Centre és una iniciativa públic-privada creada per Mobile World Capital Barcelona (MWCB) i Telefónica amb l’objectiu d’apropar a la ciutadania el món de la telefonia mòbil i d’Internet.


Còctels & NET bcn-mad és un esdeveniment que es celebra a les dues grans capitals, Madrid i Barcelona, cada mes en una de les ciutats de forma alternativa, per parlar de dones i xarxes.

En format tipus "afterwork", es compartiran coneixements entre les dones que utilitzen les xarxes per als seus projectes socials, empresarials o professionals.

A "Dones en xarxa" promovem i treballem en xarxa i Coctels&Net bcn és un esdeveniment coorganitzat per dones compromeses i que estan en xarxa. Les impulsores del C&N barcelona són: Cristina Aced, Patricia F. Carrelo, Emma Giné, Judith Vives, Carme Sánchez i Lourdes Muñoz , com a presidenta de dones en Xarxa.

Dones en Xarxa impulsa Còctels&Net amb el suport de Telefónica Open Future en el marc d’un acord de col•laboració per promoure l’ús de les xarxes entre les dones emprenedores i reforçant i promovent l’emprenedoria.

Les 4 ponents d’aquesta edició especial són Anna Zaera, Diana Moret, Grela Bravo i Laura Fernández. Veurem com utilitzen les xarxes socials i la seva presència a internet per a l’èxit dels seus projectes:

Anna Zaera
Anna Zaera és periodista freelance amb interès pel comportament humà i la transformació social. Va estudiar Periodisme a la UAB i un Màster de Relacions Internacionals a l’IBEI. Ha treballat al Diari de Tarragona, la Cadena SER i l’Agència EFE. Col·labora amb mitjans com Vilaweb, Time Out i Núvol. És cofundadora de Surtdecasa.cat, el digital de cultura de proximitat.

Diana Moret
Diana Moret és Fundadora de "Pandorahub", activista rural, amant de la natura i els animals. Dissenyadora de negoci centrat en les persones. Abans era una innovadora social i consultora de UX per a Educació sense Fronteres, la Fundació Josep Carreras, l’Hospital Sant Joan de Déu, Multiplica i Everis entre d’altres. Promotora inicial d’Un dia de Nassos i cofundadora a DJs contra la Fam.

Grela Bravo
Grela Bravo és Psicòloga i Mediadora Social i Intercultural, de polivalent trajectòria professional, tant en l’àmbit social, de la salut i cultural, com de la comunicació. Ha exercit sempre amb la vocació de seguir aprenent i servint, sense renunciar mai a una idea: anar una mica més enllà. El seu últim projecte publicat és "Mujeres que crean" (Ed. autografia 2017) un llibre que combina fotografia i narrativa, en recorregut per 25 biografies de dones vinculades a la cultura, la ciència i l’esport.

Gestora Cultural, crea i dirigeix ​​un bloc multidisciplinari de trobada artística en totes les seves possibles facetes. Imparteix ponències en diferents congressos i fòrums nacionals de medicina, així com diversos cursos a la Universitat d’estiu Rei Joan Carles. Col·labora com a escriptora en diferents pàgines i blocs d’actualitat a internet.

Laura Fernànez

Laura Fernànez és CEO i co-fundadora de FutureFunded i prèviament a aquest projecte, Laura ha format part durant 4 anys de la creació d’una de les comunitats creatives, col·laboratives i tecnològiques de Barcelona: Makers of Barcelona. També ha dissenyat i dirigit Youngfish, un programa per a joves a partir del qual desenvolupen un projecte vinculat a un repte social.

Curadora tecnològica per a clients com La Caixa i MIRA Festival, és mentora de joves emprenedors (Atípics, La Comunificadora) i professora convidada en temes d’innovació social per a Toulouse Business School i la UB. Duu a terme processos de disseny i de facilitació amb empreses per a acompanyar-les en la seva innovació interna (Solunion, Chiesi, …).

US ESPEREM AMB CONTINGUTS INNOVADORS. NO HI FALTEU!

Coctels & Net Barcelona
Dimecres 13 de Desembre de 2017
18:30 h.
Mobile World Centre, Carrer de Fontanella 2. Barcelona

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Mobile World Centre

2 Carrer de Fontanella

08002 Barcelona

Spain

Ver mapa

Guarda este evento

Evento guardado