Gratis

Panel Acciones y detalles

Gratis

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Espai Orfeó

60-62 Carrer Sant Martí

25004 Lleida

Spain

Ver mapa

Descripción del evento
Projecte Amen Sam - Cultura gitana

Acerca de este evento

La trobada de diferents músics de Lleida que amb el flamenc com a nexe comú, busquen en les seves arrels l'expressió i el follet, per compartir la inspiració i l'essència d'un mateix sentir.

Toni Pallejà: veu i guitarra.

En Toni Pallejà neix a Lleida, en el si d’una família gitana amb una gran tradició musical flamenca. Des que té ús de raó ha estat sempre al costat de la seva guitarra, que toca amb gran expressió i talent.

La seva veu té una màgia i un follet que ha mamat des del bressol, el seu art és innat, i el seu instint flamenc s’expressa de forma diàfana i directa, de tal manera que cap escola pot ensenyar, una herència del seu pare que dominava tots els pals del flamenc. Actualment, col·labora amb els grups de rumba lleidatana La Violeta, Er Taqueta i Colors de Rumba, paral·lelament amb el grup Colors Flamenco.

Oriol Farré: percussió.

L’Oriol Farré també és autodidacta, però en la seva cerca es va trobar amb el mestre Pepe Motos, professor de caixó flamenc en el Taller de Músics de Barcelona, i músic de la companyia de la “bailaora” Sara Baras. A Barcelona va desenvolupar la seva labor com a músic en l’ambient rumber i flamenc de Sants. A Lleida va treballar juntament amb en Ramón el Lince i el seu grup de flamenc Jhabaluna. La seva habilitat d’adaptació li ha permès col·laborar amb grups de diferents estils musicals, des de batucada (música brasilera), pop rock amb el grup Deperllá, Colors de Rumba (rumba catalana) i Colors Flamenco a Lleida.

Informació Covid-19

S’ha elaborat un protocol sanitari per tal que l’Espai Orfeó sigui un espai 100% segur tant pels artistes com pels espectadors.

Informem que es seguiran en tot moment les mesures i protocols de seguretat establerts per la COVID-19. Així es farà la neteja adequada de l’espai, serà obligatori l’ús de mascareta i el rentat de mans amb gel hidroalcohòlic amb un dispensador situat al vestíbul. Per tal de complir amb la distància de seguretat, tan l’accés com el desallotjament de la sala es realitzarà de forma esglaonada.

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Espai Orfeó

60-62 Carrer Sant Martí

25004 Lleida

Spain

Ver mapa

Organizador Fundació Orfeó Lleidatà

Organizador de Colors de Rumba

Guarda este evento

Evento guardado