Gratis

Com afrontar la regulació del teu producte sanitari?

Panel Acciones y detalles

Gratis

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Evento online

Descripción del evento
Formació en regulatòria de productes sanitaris. Reglaments europeus de productes sanitaris MDR i IVDR.

Acerca de este evento

Per poder comercialitzar el teu producte sanitari a Europa necessitaràs obtenir el marcatge CE, d'acord amb els reglaments MDR i IVDR, i complir amb els reials decrets que estableixen els requisits addicionals a Espanya.

En aquesta formació, impartida per la consultora especialitzada Tecnomed, us explicarem quins són els requisits per poder vendre el vostre producte i us explicarem les últimes novetats i actualitzacions relacionades amb les tres bases del marcatge CE:

  • Documentació tècnica dels productes segons Annexos II i III i focalitzant en RGSF, Avaluació Clínica, Sistema de Gestió de Riscos i PMS (PMS, PSUR, SSCP,...).
  • Sistema de Gestió de Qualitat segons reglaments i ISO 13485.
  • El registre de productes i organitzacions tant en base de dades nacionals com en EUDAMED.

Gràcies a aquesta formació, obtindràs els coneixements necessaris per afrontar el procés de regulació del vostre producte, què s'espera i quins recursos i temps es necessita per a obtenir el marcatge CE.

DIRIGIT A: Fabricants de productes sanitaris, PRCN / PRRC - Persona Responsable del Compliment de la Normativa / Person Responsible for Regulatory Compliance, Tècnics Responsables, Responsables de Qualitat, Responsables de Regulatory Affairs, CEO, CIO, Tècnics I+D.

PREU: Gratuït

IDIOMA: Castellà

PLACES LIMITADES

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Evento online

Organizador CIMTI

Organizador de Com afrontar la regulació del teu producte sanitari?

CIMTI project (Centre per a la Integració de la Medicina i les Tecnologies Innovadores a Catalunya) is born with the support of LEITAT Foundation and in agreement with the Department of Health of Catalonia, in order to promote disruptive and incremetal initiatives, of global scope and high social impact, in the field of medical devices. 

Guarda este evento

Evento guardado