10,73 €

Concert de RATPENAT

Panel Acciones y detalles

10,73 €

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Carrer d'Àngel Guimerà, 27

27 Carrer d'Àngel Guimerà

08950 Esplugues de Llobregat

Spain

Ver mapa

Política de reembolso

Política de reembolso

Contacta con el organizador para solicitar un reembolso.

La tarifa de Eventbrite no es reembolsable.

Descripción del evento
Amb un àmplia experiència i provinents de diferents grups van decidir fer un projecte bandarra, gamberro, irreverent i, sobretot, indecent.

Acerca de este evento

Ratpenat es van crear a finals de 2017, quan Rubén Chacón (guitarra) i Aleix Costa (baix) es van reunir amb la intenció de crear un nou projecte de rock’n’roll en català, va ser al gener de 2018 quan juntament amb Marcos López (bateria) i Mikki “Putu” Viñé (veu) van fer el primers assajos i ara presenten el seu segon àlbum, “50% glam 50% clavegueram” (Rock de Kasba, 2020).

Amb un àmplia experiència i provinents de diferents grups van decidir fer un projecte bandarra, gamberro, irreverent i, sobretot, indecent. Que anés més enllà dels grups tancats a un sol estil i que els vinculés directament a la vessant més llibertina i salvatge del rock’n’roll. A l’abril del 2018 es van estrenar en directe i van fer una sèrie de concerts per agafar rodatge mentre composaven les seves primeres cançons. A finals del mateix any van entrar a l’EM Estudi de Terrassa i gravar el seu primer treball, “100% Indecent” (autoproduït, 2019), on s’inclouen 6 cançons pròpies i una cara B (“La Indecència I”) amb 4 versions. Durant el 2019 van realitzar múltiples concerts pel territori català en diferents formats i escenaris.

Al 2020, i després de la bona rebuda del primer treball decideixen entrar a gravar onze noves cançons, de nou a l’EM Estudi. Aquestes onze cançons transiten per l’espai on es troben el punk (“Demà pots ser tu”), el metall (“Incombustibles”), el hardcore (“Mori el mal govern”) i el rock de sèrie B (“Terror, pizza i rock’n’roll”) i compten amb les col·laboracions de luxe de Morfi Grei de La Banda Trapera del Rio, Àlex Vendrell d’Inadaptats i Eina, Dani Moreno de Motorzombis i Soto Sargantana de Pirat’s Sound Sistema.

Després de la cancel·lació de múltiples concerts, degut a la crisi sanitària i social provocada per la COVID, aprofiten aquest període per enregistrar 2 singles, “Tot no anirà bé” i “Catalonian Psycho”. Al 2021 l’engranatge no s’atura, i el grup es disposa a presentar, per fi, el seu últim treball. Que res aturi la indecència.

RATPENAT som:

Mikki “Putu” Viñé – Veu

Marcos López – Bateria

Rubén Chacón – Guitarra i coros

Aleix Costa – Baix i Coros

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Carrer d'Àngel Guimerà, 27

27 Carrer d'Àngel Guimerà

08950 Esplugues de Llobregat

Spain

Ver mapa

Política de reembolso

Contacta con el organizador para solicitar un reembolso.

La tarifa de Eventbrite no es reembolsable.

Guarda este evento

Evento guardado