Gratis

Concert de Rebeca Jiménez

Panel Acciones y detalles

Gratis

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Centre Cultural Sanfeliu

27 Carrer de l'Emigrant

08906 L'Hospitalet de Llobregat

Spain

Ver mapa

Descripción del evento
Concert de Rebeca Jiménez, un viatge musical que ens portarà des del pop-rock passant pel soul, a les ranxeres i els ritmes llatins

Acerca de este evento

En motiu del Festival Àcrobates tindrà lloc al Centre Cultural Sanfeliu el concert de Rebeca Jiménez, una artista amb més de 10 anys de trajectòria en solitari i quatre discos a les seves esquenes, que ens proposarà un viatge musical que va des del pop-rock passant pel soul fins arribar a les ranxeres i als ritmes llatins.

Rebeca Jiménez és una artista absolutament coneguda a nivell internacional i ha col·laborat amb altres artistes del panorama mundial com Neil Young, John Fogertyo Andrés Calamaro; així com altres del panorama nacional com Miguel Ríos, Quique González, Coque Malla, Rubén Pozo, Leiva, M Clan.

Al 2016 va crear el seu propi segell Tormenta y Mezcal MagicRecords i va gravar el seu àlbum "Tormenta y Mezcal". Sota el seu propi segell també, ara ens presenta el seu nou single "Mis ojos te lo diran", tot una alenada d'aire fresc, optimisme i alegria que et farà ballar des dels primers acords i provocarà que no vulguis parar de escoltar-lo.

IMPORTANT: L'aforament serà limitat i s'haurà de reservar entrada. El concert és gratuït però es farà una taquilla inversa i es donaran els beneficis obtinguts a la Marató.

No dubtis més i reserva la teva entrada. T'ho perdràs?

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Centre Cultural Sanfeliu

27 Carrer de l'Emigrant

08906 L'Hospitalet de Llobregat

Spain

Ver mapa

Guarda este evento

Evento guardado